Sådan foretages fejlfinding af Seeburg Jukeboxes

Seeburg-jukeboksen, som de fleste jukebokse, spiller vinylplader. Jukeboksen blev produceret fra 1930'erne til 1970'erne og er ikke længere på markedet. Du kan dog købe enheden online eller i antikvitetsforretninger. Da jukeboksen er ældre, kan du muligvis kæmpe for at finde en elektriker eller reparationstekniker, der forstår, hvordan man fejler og reparerer den. Du vil dog gerne hente hjælp fra en ekspert, hvis fejlfinding viser sig at være frugtbar.

Løft låget, der dækker pladespilleren og nålen. Løft nålen, og placer en plade på afspilleren. Lad nålen hvile på pladen. Tryk på afspilningsknappen. Hvis pladen spiller perfekt, kører jukeboxen sandsynligvis korrekt. Hvis posten springer over, skal du udskifte den med en anden post. Hvis den anden post springer over, er jukeboksen problemet snarere end posten.

Drej afbryderen til "fra" -positionen. Tænd for afbryderen igen, og tryk på play igen. Hvis jukeboksen spiller pladen korrekt, er der sandsynligvis ikke et problem.

Sluk for strømmen. Åbn jukeboksens bagpanel. Fjern eventuelt støv, snavs fra forhindringer. Fjern sikkerhedsstemplet ved at aftørre det med et rent håndklæde. Stempelet er fastgjort til jukeboksens vogn.

Luk bagpanelet på jukeboksen.

Juster jukeboksens udlæsningsfunktion ved at flytte kontakten på forsiden af ​​jukeboksen. Aflæsningsfunktionen styrer vognen og armbevægelsen.