Hvad er DHCP på en XBox?

DHCP, der står for Dynamic Configuration Host Protocol, refererer til en Xboxs evne til dynamisk at få en IP-adresse uden at en er tildelt ved opsætningen. DHCP er en del af TCP / IP-standarden, der anvendes på de fleste netværk i dag. En DHCP-server kan bruges til at tildele IP-adresser til enhver enhed, der kan acceptere dem, såsom computere, mobile enheder eller spilsystemer som Xbox.

Fordele

At have DHCP på Xbox gør netværkskonfiguration meget lettere. Så længe du har alle indstillingerne korrekt indtastet på DHCP-serveren, henter Xbox automatisk disse indstillinger, når den opretter forbindelse til dit netværk.

Desuden kan DHCP på Xbox hjælpe med at forhindre, at der findes duplikat-IP-adresser på dit netværk. Duplikatadresser forhindrer en enhed i at fungere korrekt og kan også resultere i kollisioner på netværket, hvilket kan betyde reduceret ydelse og langsomme responstider.

Behandle

Xbox er indstillet til at bruge DHCP som standard. Når du konfigurerer netværksindstillingerne, begynder den automatisk at lede efter en DHCP-server på dit netværk. Hvis den finder en, beder Xbox DHCP-serveren om at tildele en IP-adresse til Xbox. Disse IP-adresser lejes typisk. Varigheden af ​​lejemålet indstilles på DHCP-routeren.

DHCP vil forsøge at give den samme IP-adresse hver gang til Xbox, så længe den ikke er tildelt en anden enhed, mens Xbox var slukket.

Overvejelser

Inden DHCP-funktionen på Xbox kan bruges fuldt ud, skal dit netværk have en DHCP-server. Det betyder, at en eller anden enhed på dit netværk skal konfigureres til at administrere IP-adressetildeling. Desuden skal den sendes på netværket og lade maskinerne på netværket vide, at det er parat til at uddele IP-adresser til dem.

De fleste hjemmenetværksroutere har indbygget DHCP-funktionalitet. De skal dog stadig være konfigureret, før din Xbox DHCP-funktionalitet fungerer.

Kompatibilitet

DHCP på Xbox fungerer over enhver netværksforbindelse, der er oprettet. Dette betyder, at du kan få en IP-adresse via DHCP, uanset om du opretter forbindelse til dit netværk via Ethernet-kabel, eller hvis du opretter forbindelse til netværket ved hjælp af den trådløse Xbox-adapter.

Nogle mennesker opretter også bærbare computere til at fungere som en bro mellem Xbox og routeren. I dette tilfælde vil DCHP også arbejde på Xbox for at opnå en dynamisk adresse.

Advarsel

Hvis det er nødvendigt at sikre dig, at dine enheder altid har den samme IP-adresse, kan det være vigtigt at slå DHCP fra på Xbox. Hvis dette kursus er taget, skal du tildele det en statisk IP-adresse for at få adgang til netværket. Desuden skal du manuelt indtaste alle andre netværksindstillinger som gateway, undernetadresse og DNS-adresser.