Sådan får du Paint Shop Pro gratis

Paint Shop Pro - kendt af mange som PSP - er det næstledende raster / vektorgrafikprogram, der er tilgængeligt for både grafiske kunstnere og forbrugere. Selvom du oprindeligt kunne downloade Paint Shop Pro gratis som freeware eller shareware, er det siden blevet udelukkende kommercielt, hvilket betyder at du skal betale for at købe programmet. Fordi Paint Shop Pro stiger i udgift, efterhånden som senere versioner fortsætter med at blive frigivet, især da Corel har overtaget mærket, leder flere og flere forbrugere efter en måde at få Paint Shop Pro gratis på. Mens det ikke er muligt at downloade en nyere, komplet version af Paint Shop Pro på lovlig måde, er der stadig andre måder at få en kopi af programmet i enten begrænset kapacitet eller ved at bruge en ældre, original version. Hvis du er interesseret i at downloade din egen kopi uden at betale - og uden at bryde loven - læs videre for at lære, hvordan du får Paint Shop Pro gratis:

Trin 1

Test den nyeste version af Paint Shop Pro gratis

Du kan downloade en prøveversion af Paint Shop Pro gratis direkte fra Corels officielle hjemmeside. Prøveversionen af ​​Paint Shop Pro tilbyder ingen begrænsninger for brugeren, men den kan kun bruges i 30 dage efter installation af prøveversionen på din computer. For at prøve den nyeste version af Paint Shop Pro gratis, besøg nedenstående adresse:

http://www.corel.com/servlet/Satellite/us/en/Content/1152796555406

Vælg "Download prøveversion" for den nyeste version af Paint Shop Pro, der er tilgængelig for forbrugerne, og du bliver sendt til en ny side, hvor du bliver nødt til at tilmelde dig en ny konto - også gratis. Når du har udfyldt dine oplysninger for at registrere din kopi af den gratis prøveversion af Paint Shop Pro, føres du til en side, hvor du kan begynde at downloade. Husk, den gratis prøveperiode begynder den dag, du installerer programmet, og varer kun i 30 dage, uanset om du bruger det eller ej i løbet af den tid.

Trin 2

Download en ældre version af Paint Shop Pro gratis

Du kan stadig finde de ældre versioner af Paint Shop Pro gratis online på et par udvalgte websteder. Version 1.0 til 4.12 blev distribueret som freeware og kan downloades lovligt og bruges i ubegrænset tid uden at foretage et køb. Husk, at disse versioner af PSP er begrænsede og ikke tilbyder mange af de funktioner, der er tilgængelige i senere udgivelser. Ikke desto mindre, hvis du er interesseret i at spare penge, mens du stadig bruger et kvalitetsgrafikprogram, skal du besøge linket nedenfor for at downloade version 4.12 (den seneste freeware-udgivelse) af Paint Shop Pro gratis:

http://www.pagetutor.com/downloads/psp412.html

Køb en ældre version af Paint Shop Pro

Selvom dette ikke teknisk set er en måde at få Paint Shop Pro gratis på, kan du købe senere versioner af programmet til en markant nedsat pris. Da Corel har foretaget meget få ændringer af de tilgængelige funktioner i Paint Shop Pro, tilbyder den nyeste version udgivet af Jasc - version 9 - stort set alle de samme funktioner, som enhver senere version af programmet viser. Så i stedet for at downloade en gammel version af Paint Shop Pro gratis eller stole på en gratis prøveperiode, skal du tjekke nogle online ressourcer som Amazon.com for at finde version 7, 8 og 9 af Paint Shop Pro for lidt som $ 10.