Beta 4 i iOS 9.3.2, OS X 10.11.5, tvOS 9.2.1 Udgivet

Apple har udgivet en række opdateringer til deres beta system software indsats, herunder iOS 9.3.2 beta 4, OS X 10.11.5 beta 4 og tvOS 9.2.1 beta 4.

Beta-bygningerne er tilgængelige for download nu for både almindelige udviklerstestere såvel som brugere, der deltager i de offentlige beta-testprogrammer for de respektive operativsystemer. Brugere kan finde opdateringerne via OTA-opdateringsmekanismen i Indstillinger eller App Store, samt den officielle Apple Developer-side.

Der forventes ingen nye funktioner i beta-punktudgivelserne, da bygningerne sandsynligvis vil fortsætte med at raffinere brugeroplevelsen og patchfejlene, der findes i de forskellige systemsoftwareudgivelser. Det er uklart, om den nyeste OS X 10.11.5 beta løser det mystiske fryseproblem i OS X 10.11.4, der har indflydelse på en valgt gruppe af Mac Safari-brugere, men formodentlig vil den endelige 10.11.5-build vilje.

Måske er den mest bemærkelsesværdige brugerovervågningsændring opdaget hidtil i iOS 9.3.2, hvor brugere har tilladelse til at aktivere Night Shift og har lav strømtilstand aktiveret samtidig, to funktioner, som komplimenterer hinanden pænt.

Apple ruller typisk gennem flere beta-builds, før den udsteder en endelig offentlig version af systemsoftwaren. I betragtning af den nuværende nærliggende tidsplan for udgivelse af beta-udgivelser kan brugerne med rimelighed forvente, at de endelige versioner af iOS 9.3.2, OS X 10.11.5, tvOS 9.2.1 og WatchOS 2.2.1 skal være tilgængelige i slutningen af ​​maj eller i begyndelsen af ​​juni.