Batterilevetiden forbedres dramatisk i OS X Mountain Lion 10.8.2

OS X Mountain Lion har været en fantastisk opdatering til Mac-brugere, men nogle af os på bærbare Mac'er opdagede en irriterende bivirkning af reduceret batterilevetid, ofte ledsaget af en Mac, der følte varmere at røre ved. Disse problemer er stort set blevet rettet med OS X 10.8.2 opdateringen, hvilket gør det til en skal-opdatering til MacBook-ejere.

Følgende observationer er anekdotiske og ikke videnskabelige på nogen måde, men resultaterne hidtil med OS X 10.8.2 omfatter:

  • Dramatiske forbedringer af batterilevetiden på tre forskellige MacBook Airs (2010, 2011 og 2012 modeller), der hver hopper med mindst 2 timer til et gennemsnit på 6 timer under normal brug
  • Bærbare Mac'er, der kører OS X 10.8.2, ser ud til at køre ved lavere temperaturer og er mærkbart køligere, og det kan måske antydes, at den originale batterilevetid var relateret til strømstyring eller en problematisk baggrundsproces

Det største boost blev fundet på en 2011 MacBook Air 11 "model, som hoppede fra 3, 4 timer til 6 timer på en fuld opladning. Dette blev vist ved den resterende app til batteritid og viste sig være nøjagtigt, mens du kører et ur for at observere batteridrænning under standardforbrugsvilkår ved 70% lysstyrke.

Interessant nok giver udgivelsesnotaterne 10.8.2 ingen omtale af batteribesparelser, men hvis du har oplevet en reduktion i batterilevetiden med Mountain Lion, vil opdateringen til den nyeste version vise meget tydelige stigninger. Forskellen i batteriets ydeevne mellem OS X 10.8.1 og 10.8.2 er nat og dag og bør give brugere, der har lidt under tidligere versioner mindst en time eller to længere, mens de er på farten.

Hvis du har en MacBook, MacBook Pro eller MacBook Air, der kører Mountain Lion 10.8 eller 10.8.1, skal du installere OS X 10.8.2 opdateringen med det samme gennem Apple-menuen> Software Update og nyd den øjeblikkelige batteristigning.