4 Minimalistiske Snow Texture Baggrunde til iPhone 6 Plus & iPad Air 2

Nogle mennesker elsker komplekse baggrunde af scener og genstande, og nogle mennesker elsker enkle og minimalistiske tapeter, der er zenlignende, denne gang omkring fokuserer vi på sidstnævnte med nogle enkle vintertemaer med sne- og snoetekstur, der tilbyder en dejlig og subtil baggrund til dine foretrukne iDevices.

Tapetopløsningerne på 2208 × 2944 er beregnet til iPad Air 2 og iPhone 6 Plus-skærme, men opløsningen er høj nok til, at mange andre enheder kan bære dem også smukt. Hvis du for eksempel ville bruge dem på en Mac eller pc, kunne du simpelthen rotere dem med OS X Preview, og de ville også gøre fremragende desktop baggrunde på din computer også.

Klik på et af nedenstående billeder for at starte den fulde størrelse HD-version af tapetet i et nyt vindue. Billederne er fra 1, 4 MB til 2 MB i størrelse, så det kan tage et øjeblik at downloade:

Vi kan godt lide at dække et bredt udvalg af tapeter på mange forskellige temaer, så hvis disse sneshots ikke skærer det til dig, vil du være glad for at vide, at der er mange flere tapetindlæg, der sandsynligvis vil ramme din fancy.

Tak til RJ for at sende disse ind! Hvis du har tapetbilleder, du gerne vil dele med OSXDaily, send os en mail eller tweet!