Sådan repareres en Garrard pladespiller

Garrard er et stort ingeniør- og produktionsfirma, der har været aktiv i en eller anden form siden begyndelsen af ​​1700'erne. Det startede som et juvelfirma og udviklede sig langsomt til en producent af lydelektronikvirksomhed i løbet af næsten tre århundreder. Garrard har været førende inden for fremstilling af pladespillere siden 1950'erne. Som med enhver pladespiller har din Garrard pladespiller brug for hyppig reparation og vedligeholdelse. De mest almindelige reparationer relaterer sig direkte til din pladespillers bælte.

Trin 1

Sluk for pladespilleren, og tag netledningen ud af stikkontakten. Hvis pladespilleren er tændt eller kører et stykke tid, skal du lade den køle af i 30 minutter, inden du begynder at arbejde på den.

Trin 2

Fjern gummidækslet. Dette er den cirkulære gummipude, der sidder oven på pladen. Fjernelse af støvdækslet afslører det metal, skivelignende fad.

Trin 3

Tag fat i pladen, og træk den lige op for at løsne den fra justeringsstangen, der løber gennem midten af ​​pladen. Afhængigt af din Garrard pladespiller alder og model, skal du muligvis bruge en lille hammer til forsigtigt at lirke og dunke pladen ud af pladespillerens kappe. Skub pladen af ​​justeringsstangen, og læg den til side.

Trin 4

Undersøg indersiden af ​​pladespilleren omkring bæltdrevet for at bestemme gummibæltets tilstand. Hvis det stadig er fastgjort til remdrevet, skal du tage fat i remmen og bruge dine hænder til at lirke remmen ud af rillen på remdrevet. Hvis bæltet er brudt, skal du bare smide bæltet væk.

Trin 5

Påfør lidt isopropylalkohol (gnidningsalkohol) på en ren klud eller papirhåndklæde. Tør den indvendige del af pladespilleren og rundt om ydersiden af ​​remdrevet. Tør derefter det nye drejebordsrem, fadet, messingjusteringsstangen og støvdækslet ned. Lad alle komponenter tørre, inden bæltet monteres, og pladespilleren monteres igen.

Anbring det nye bælte inde i pladespilleren. Sæt bæltet rundt om bæltdrevet, og skub bæltet på plads, indtil det sidder tæt på drevet. Udskift metalpladen og støvdækslet.