Gratis spil, der ikke er blokeret i skolen

De fleste skoler blokerer spilsider for at afskrække elever fra at spilde undervisningstiden. Disse webstedsblokkere kan være særligt frustrerende, især hvis du er i en klasse med meget nedetid. Bortset fra et par webadresser, der manuelt er blokeret af systemadministratorer, fungerer de fleste webfiltre ved at blokere websteder med specifikke nøgleord. Du kan komme rundt i filtrene ved at bruge websteder, der samler spil fra andre steder på Internettet.

Flash spil

For at undgå at udsætte skolecomputere for vira blokerer de fleste skoleadministratorer brugere fra at downloade filer og installere programmer. Der er dog mange onlinespil, der kan køre i din computers browser ved hjælp af Adobe Flash. De fleste computere er forudindlæst med Flash, så det kan være så simpelt at søge efter "gratis Flash-spil" på din yndlingssøgemaskine at finde et gratis flashspil at spille.

Indholdsaggregatorer

Da sigtning gennem bjergene af indhold på Internettet kan blive noget som et fuldtidsjob, er der mange sider, der kompilerer det bedste indhold fra mange sider. Dette fungerer til din fordel, når du bruger skolens netværk, fordi det er mindre sandsynligt, at disse websteder blokeres manuelt eller automatisk af skolefilteret. Kongregate.com og og flashotron.com tilbyder begge konstant opdaterede gratis flash-spil og vil sandsynligvis ikke blive blokeret af din skoles filter.

Publikationer

Mange publikationer som aviser og magasiner er vært for spil på deres websteder. Disse websteder vil sandsynligvis ikke blive blokeret af selv de mest ekstreme filtre, fordi de også er vært for indhold, der kan bruges til skolearbejde. For eksempel tilbyder aviswebstedet "Guardian" flere spil, og "USA Today" tilbyder et dagligt krydsord, der kan hjælpe med at fordrive tiden.

Overvejelser

Sørg altid for at udøve din bedste dømmekraft, når du spiller spil på skolens internet. Husk at overveje, om skolens fakultet vil betragte indholdet af de spil, du vælger, som passende. Bare fordi et websted ikke tilfældigvis er blokeret af et filter, betyder det ikke, at alt der hostes der vil være acceptabelt.