Sådan kopieres sange til din iPod uden iTunes

Mens iTunes var designet til at synkronisere medier til en iPod, finder nogle Windows-brugere, at programmets svar og synkroniseringstid er for langsom eller føler, at det får andre åbne pc-applikationer til at blive træg. En række virksomheder tilbyder gratis iPod-ledere, som giver dig mulighed for at synkronisere dine foretrukne mediefiler til enheden uden at bruge iTunes. For at afslutte processen skal du bruge et tredjepartsprogram såsom SharePod, CopyTrans eller PodTrans.

Brug af SharePod

Trin 1

Download og installer SharePod på din computer.

Trin 2

Start SharePod, og tilslut derefter iPod til computeren.

Trin 3

Klik på knappen "Kopier til iPod" på værktøjslinjen. Klik på knappen "Tilføj filer" i dialogboksen Kopier til iPod. Vælg de sange, du vil kopiere til enheden, og klik på "Åbn".

Klik på “OK” for at synkronisere sangene til iPod.

Brug af CopyTrans Manager

Trin 1

Download og installer CopyTrans Manager på din computer.

Trin 2

Åbn CopyTrans Manager, og tilslut iPod til pc'en.

Åbn mappen, der indeholder de sange, du vil kopiere til din iPod, f.eks. Min musik, og vælg dine foretrukne sange. Træk de valgte spor til CopyTrans Manager for at synkronisere sangene til enheden.

Brug af PodTrans

Trin 1

Download og installer den gratis version af PodTrans på din computer.

Trin 2

Start PodTrans, og tilslut derefter iPod til din computer.

Klik på knappen "Musik" i navigationsruden, og klik derefter på knappen "Importer" på værktøjslinjen. Naviger gennem dine mapper, og vælg de sange, du vil overføre til iPod. Klik på "Åbn" for at synkronisere sangene med enheden.