Apple er vellykket, fordi de sælger en oplevelse

Hvorfor er Apple så vellykket? Se på, hvad og hvordan de sælger.

* Du går ind i en smuk Apple Store

* Du er præsenteret med utroligt flotte maskiner

* Emballagen er ren, minimal og lokkende

* Operativsystemet er nemt at bruge endnu fantastisk stærkt

Jeg stødte på en post, der forenkler dette på MinimalMac og fandt mig helt enig. At købe et Apple-produkt, især en Mac, er en oplevelse fra start til slut.

Det er en oplevelse, jeg aldrig har været i stand til at replikere, når jeg køber en pc, som typisk kommer fra en høj og generisk elektronikbutik med overbelastning af produktet, og den sensoriske overbelastning slutter aldrig: Åbn pc'en, og du har stabler af papirgarantier og bruger manualer, forskellige førerdiske, kampagnetilbud til dette og det, et ton kabler og ledninger kastes tilfældigt i en kasse. Derefter starter du først op for at blive overvældet med en Windows-installation, der er opblussen op med en storm med OEM garbageware og 20 ikoner på dit skrivebord ... der er bare ingen sammenligning, du får det ikke fra Apple, og du vil aldrig .

Det er netop derfor, at de er så succesfulde, at Apple bare får det.

Nu gør MinimalMac et mere elegant arbejde med at fortælle historien end jeg gør via færre ord og et par billeder, så vær sikker på at rulle gennem dem, det tager kun et sekund og fire billeder, det gør et godt stykke arbejde med at fange Apple købsoplevelsen.

MinimalMac: Hvad Apple sælger