Sådan ændres det standard Apple Pay-kreditkort på iPhone

Apple Pay vil som standard bruge det første kreditkort eller kreditkort, der er tilføjet til en iPhone til køb, selvom du har tilføjet flere kort. Dit første kort er muligvis ikke den konto, du vil have standardafgifter for, og derfor kan nogle brugere ønske at ændre standardkortet i Apple Pay.


At skifte standardladningskortet er en rigtig enkel tilpasning, men det overses ofte, fordi ændringen er lavet i appen Indstillinger, og ikke i Passbook, hvor kortene faktisk gemmes og indkaldes til køb.

Sådan ændres Apple Pay Default Card på iPhone

  1. Åbn indstillinger på iPhone og gå til "Passbook & Apple Pay"
  2. Under kortafsnittet, se under "Transaktionsstandarder" -indstillingerne og tryk på "Standardkort"
  3. Vælg det kort, du vil bruge som standard for Apple Pay-transaktioner på iPhone og Apple Watch

Uanset hvad der vises ved siden af ​​"Standard Card", er standard for Apple Pay-transaktioner foretaget med den iPhone og enhver synkroniseret Apple Watch. Der er ingen bekræftelse nødvendig, så længe kortet allerede er blevet aktiveret for at arbejde med Apple Pay, er det godt at gå, og det vil være standardafgiften for fremtidige Apple Pay-køb foretaget i butikker eller online.

Hvis du ikke er tilfreds med listen, kan du altid gå igennem den nemme proces for at tilføje et nyt kort til Apple Pay, eller fjerne de kort, du ikke vil have på listen.

Mens du er i disse indstillinger, vil du muligvis kontrollere eller ændre standard forsendelsesadresse, standard e-mail-adresse og standard telefonnummer, mens der også. Disse detaljer er mindst værd at kontrollere, at de er korrekte, og ting går, hvor du vil have dem til, især hvis du nogensinde har haft et Apple-køb sendt til forskellige adresser i fortiden (som arbejde og hjemme), hvis du har flyttet siden brug af Apple Pay, eller hvis du har flere adresser forbundet med enten kredit- og betalingskort eller en Apple-konto.