Download iOS 11 Beta 4 & MacOS High Sierra Beta 4 Nu

Apple har udgivet den fjerde beta version af iOS 11, macOS High Sierra 10.13, tvOS 11 og watchOS 4 til brugere, der er indskrevet i udvikler beta test programmer.


De nyeste beta-bygger fortsætter med at forbedre og forbedre de forskellige Apple-operativsystemer, der forbliver under aktiv udvikling.

Som sædvanlig er den nemmeste måde at downloade den nyeste beta-udgivelse via software-opdateringsmekanismen over luften. I iOS, der er via appen Indstillinger, i MacOS, der er gennem Mac App Store, er det i tvOS via appen Indstillinger, og på Apple Watch er det gennem den parrede iPhones Watch-app. Sikkerhedskopier altid en hvilken som helst enhed, før du installerer systemopdatering.

Offentlige beta-bygninger svarende til iOS 11 beta 4 vil sandsynligvis være tilgængelige inden for kort tid. De nye udviklere beta-bygger ofte ankommer før offentlige beta-udgivelser, som i det seneste har været på opdagelse et par dage efter, at en udviklerbygning er blevet frigivet. De offentlige beta udgivelser er også versioned et nummer bag, hvilket betyder, at den næste offentlige beta udgivelse vil være "offentlig beta 3" snarere end "beta 4" trods stort set er de samme bygger.

Developer-betas er beregnet til at være begrænset til registrerede Apple-udviklere. Men enhver kan tilmelde sig for at deltage og bruge iOS 11 public beta eller installere MacOS High Sierra offentlige beta-programmer, men vær opmærksom på, at beta system software er notorisk upålidelig og buggy sammenlignet med en endelig udgivelse. Derfor er beta system software bedst kørt på ikke-primær og ikke-væsentlig hardware.

Både macOS High Sierra og iOS 11 skyldes en endelig offentlig udgivelse engang i efteråret.