Sådan udskrives fra en notesbog

En bærbar computer har, ligesom ethvert andet system, mulighed for at udskrive et dokument direkte fra en tilsluttet printer. De fleste printere kræver nu ikke længere, at der skal installeres en driver til at udskrive et dokument, hvilket gør printertilslutningsprocessen meget hurtigere. Men selvom den bærbare computer, du kører, kræver denne opsætning, vil det kun tage et øjeblik at gøre sig klar til at udskrive dokumenter fra din notesbog.

Trin 1

Slut printeren til din bærbare computer via det medfølgende USB-datakabel.

Trin 2

Tænd printeren, og computeren rapporterer, at den har registreret en ny printer. Hvis den ikke gør det, skal du installere driverne fra den medfølgende cd.

Trin 3

Indsæt driverinstallations-cd'en i diskdrevet på den bærbare computer, og vent på, at installationsguiden indlæses på skærmen. Accepter licensaftalen, og følg derefter anvisningerne for at installere driverne fuldstændigt.

Åbn det dokument, du vil udskrive. Når det vises på skærmen, skal du vælge "File", derefter "Print", og printerindstillingerne vises på skærmen. Vælg den tilsluttede printer i printerens rullemenu, og klik på "OK".