Sådan faxes via en fastnet

Efterhånden som det andet årti i det nye årtusinde begynder, klipper flere og flere mennesker og små virksomheder helt i ledningen - hvilket helt eliminerer deres traditionelle fasttelefoner. Den eneste holdout, især for iværksættere og virksomhedsejere, er faxlinjen. Ofte indeholder faxoverførsler flere sider, som er vanskelige at scanne, da det er nødvendigt for fax via computer. Selvom der er mange internet- og computerbaserede faxmuligheder, finder mange mennesker det stadig nemmere og mere bekvemt at bruge en enkeltstående faxmaskine. Denne mulighed kræver en almindelig fasttelefon eller en telefon, der bruger VoIP (Voice Over Internet Protocol).

Sådan faxes via en fastnet

Trin 1

Beslut om du vil bruge en traditionel fastnetkonto eller en VoIP-konto gennem dit kabelfirma. En del af din beslutning bør omfatte fordele og ulemper ved at bruge din faxlinje som en almindelig telefonlinje og en faxlinje eller som et dedikeret faxnummer.

Trin 2

Træd op på din faxmaskine i henhold til instruktionerne i brugsanvisningen, herunder programmering af dit navn, indtastning af den korrekte dato og klokkeslæt og ringemulighederne.

Trin 3

Tilslut den rigtige ende af dit valg af en telefonledning (traditionel eller VoIP) til den angivne udgående slot i din faxmaskine og den anden ende til den indgående telefonforbindelse.

Test din nye standalone faxmaskineopsætning ved enten at sende en testfax til dig selv fra din computer eller ved at sende en testfax til en ven. Juster dine indstillinger efter behov.