Sådan oprettes Magic Jack

MagicJack bruger din eksisterende internetforbindelse til at foretage opkald. Du kan bruge enhver trådløs telefon eller ledning, og enheden fungerer med Windows-baserede computere og Mac-computere. Ud over at være i stand til at foretage og modtage opkald, kan du også bruge mange af de funktioner, du finder med en traditionel telefonlinje såsom opkalds-id og telefonsvarer.

Sæt magicJack-enheden i en tom USB-port på din computer.

Sæt en telefonlinje i åbningen på magicJack. Sæt den anden ende af linjen i din telefon. Vent til computeren genkender enheden. Installationen skal begynde automatisk.

Vælg "Klik for at registrere", og klik på alternativknappen for at vælge den indstilling, der angiver, hvordan du har fået din magicJack. Klik på "Næste".

Indtast din e-mail-adresse og enten dit kreditkortnummer eller ordrenummer. Klik på "Næste".

Klik på alternativknappen for at angive, om din magicJack-konto allerede er oprettet, eller om du har brug for at oprette en konto. Hvis din konto tidligere var oprettet, skal du indtaste dine loginoplysninger. Hvis du har brug for at oprette en ny konto, skal du vælge et brugernavn og en adgangskode. Klik på "Næste".

Indtast dit navn og din adresse i de relevante felter, og klik på "Næste". Accepter "Vilkår og betingelser" ved at markere afkrydsningsfeltet og klikke på "Næste. “

Vælg et telefonnummer fra listen over tilgængelige numre, og følg installationsguiden for at acceptere yderligere indstillinger, såsom at anmode om et canadisk eller forfængeligt nummer. Klik på "Luk vindue", når du når bekræftelsesmeddelelsen. Du skal modtage en bekræftelses-e-mail-besked.

Klik på aktiveringslinket i e-mailen. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode. MagicJack-enheden er nu klar til brug.