Haba Dancing Egg Instruktioner

Den tyske legetøjsproducent Haba har specialiseret sig i spil, der fremmer social interaktion og masser af aktivitet. Dancing Eggs-spillet bruger terninger og en karton med gummiæg til at engagere deltagerne i en række sjove, fysiske udfordringer. Dancing Eggs-spillet er velegnet til samtidig leg af voksne og børn og byder på en række udfordringer. For at kunne spille spillet korrekt skal du først forstå den rigtige rækkefølge og betydningen af ​​billederne på terningerne.

Ryd en bordplade til brug som din spilleflade.

Anbring karton med dansende æg på spillefladen, og åbn kartonen.

Rul den røde actionform.

Klam som en kylling og tag et æg fra kartonen, hvis du ruller billedet "Læg ​​et æg" af en kylling, der lægger et æg. Tag et gummiæg og slip det på spillefladen fra cirka to meter, hvis du ruller "Ægget hoppende" billede af et hoppende æg. Spilleren, der griber ægget, beholder det. Hver spiller griber efter den røde dør, hvis du ruller "Egg Pinching" -billedet af hænder, der griber efter en dør. Spilleren, der griber ægget, beholder det. Hver spiller løber rundt om bordet, hvis du ruller billedet "Egg Dance". Den første spiller, der kommer tilbage til deres sæde, vælger et æg. Alle krager som en hane, hvis du ruller billedet "Big Shout" af en galende hane. Den første spiller, der krager, får et æg. Giv ingen lyd, hvis du ruller "Big Hush" -billedet af en hane, der ikke galer. Enhver spiller, der krager, skal returnere et af deres æg.

Rul den hvide matrix og læg ægget på det sted, der er angivet på matricen. Du kan vælge placeringen, hvis du ruller billedet af en nar. Du skal holde ægget i denne position indtil slutningen af ​​spillet, når nogen taber et æg.

Tæl antallet af æg, hver spiller har, efter at en af ​​spillerne taber et æg. Hvert æg tæller som et punkt; trææg tæller som to. Spilleren med flest point vinder.