Sådan spiller du en ISO som en XBE på en pc

International Organization for Standardization (ISO) -filer kan afspilles som spil på din computer med den rigtige software, såsom en videoafspiller, der kan afspille .ISO-filer. Xbox Executable (XBE) filer kan afspilles som Xbox-spil, når de åbnes på din computer med et Xbox-spilprogram. Konvertering af dine .ISO-filer til .XBE-filer, så du kan afspille .ISO-filen som et Xbox-spil på din pc (PC) kræver downloadet konverteringssoftware og en Xbox-emulator.

Åbn din webbrowser. Find en ISO-til-XBE-konverter, såsom "C-Xbox Tool", "ADR Patcher" eller "Craxtion" på Tacoban, 4shared eller XBoxISOZone (se Ressourcer). Download det til din computers skrivebord.

Flyt din Xbox .ISO-fil, såsom "Halo.ISO", på din computers skrivebord med din computers søgefunktion. Indtast "Halo.ISO" til din søgetekstlinje, og tryk på "Enter" eller "Return" med dit tastatur. Find filen i din computers viste søgeresultater, og klik på den for at vælge den. Træk det til dit skrivebord.

Åbn din ISO-til-XBE-konverter, såsom "CXbox Tool v2.0.6", ved at dobbeltklikke på dens ".exe" -fil på skrivebordet med musen. Klik på knappen "XBE-Patch" med musen under vinduet "CXBox Tool v2.0.6". Kontakt din konverteres vedhæftede "Read-Me" tekstfil, eller gå til dens hjælpemenu, hvis du ikke er sikker på, hvordan du åbner din konverter.

Klik på din "Halo.ISO" -fil, og træk den oven på din "XBE-File" -tekstlinje inde i "CXBox Tool v2.0.6" -vinduet med musen. Slip museknappen for at slippe din fil inde i tekstfeltet "XBE-File". Klik på knappen "Anvend patch" nedenfor for at patch din "Halo.ISO" -fil til en "Halo.XBE" -fil. Kontakt din konverteres vedhæftede "Read-Me" tekstfil, eller gå til dens hjælpemenu, hvis du ikke er sikker på, hvordan du konverterer din ".ISO" -fil til en ".XBE" -fil.

Gå tilbage til skrivebordet og åbn din "Halo.XBE" -fil med et Xbox-spilprogram, såsom "Xeon", "CXBX" eller "Click-2U" (se ressourcer) for at afslutte.