"Yu-Gi-Oh!" Spil til pc'en

Med sit fokus på spil og det centrale koncept i Millennium Puzzle, er Yu-Gi-Oh! universet egner sig ekstremt godt til videospil - selv titlen i sig selv betyder "Game King." Yu-Gi-Oh!'s spilarv spænder fra håndholdte enheder som Nintendo DS og PSP til konsoller såsom Wii og Xbox 360 og strækker sig endda til mobilspil. På pc-fronten finder du Yu-Gi-Oh! spil i to nøgleserier: Yu-Gi-Oh! Kraft af kaos og * Yu-Gi-Oh! Online. Mens de alle drejer sig om Yu-Gi-Oh! * 'S underskrift Duel Monsters kortspil, hver post har sine egne særskilte kvaliteter.

Begyndelsen: "Yu-Gi-Oh! Chaos magt: Yugi the Destiny"

Den første Yu-Gi-Oh! spil til pc'en, Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Yugi the Destiny, ankom i 2003 fra den japanske udgiver Konami. Naturligt, Skæbnen Yugi forsøger at oversætte samlerobjektets kortspiloplevelse til et digitalt format og pakker et udvalg af 155 kort. Som en startpost dækker denne det grundlæggende, herunder en tutorial-tilstand og en singleplayer-kampagne, der låser op for nye kort som du kan bruge til at bygge dit dæk. Skæbnen Yugimangler dog lokalt multiplayer- og online-spil, som senere vil blive hæfteklammer i serien.

Et spring fremad: "Yu-Gi-Oh! Chaos magt: Hævnen Kaiba"

Et år efter Skæbnen Yugi, Fortsatte Konami Kraft af kaos serie på pc'en med Yu-Gi-Oh! Kraft af kaos: Hævnen Kaiba. Hævnen Kaiba ændrer det æstetiske fokus i spillet til Yugis rival, Seto Kaiba, snarere end Yugi, hvilket påvirker udseendet på spillefeltet og de animerede karakterreaktioner på kortspilhandlingen. Derudover opfølgningen bringer kortet i alt til 466, hvilket tredobler antallet af tilgængelige kort. Denne post tilføjer også nye kæder og kombinationer og øger modstanderens AI. Hvis du tidligere har spillet Skæbnen Yugi, Hævnen Kaiba giver dig mulighed for at importere dine gemte data og indsamlede kort.

Kraften ved lidenskab: "Yu-Gi-Oh! Kraften i kaos: Joey the Passion"

Konami pakkede ind Kraft af kaos serie i 2004 med Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Joey the Passion. Yugis bedste ven Joey Wheeler er i fokus og ændrer igen spillets tematiske stil. Uden for det visuelle Joey the Passion støder korttællingen op til 771, inklusive nye begrænsede og forbudte korttyper. Det tilføjer også forskellige sværhedsgrader for computermodstanderen og rangerer dem fra 1 stjerne til 9 stjerner. Fortsætter traditionen etableret i Hævnen Kaiba, kan du importere dine kort og gemme data fra de to foregående spil. Måske mest markant, Joey the Passion rummer både LAN og online multiplayer-kortkamp, ​​sidstnævnte leveres af det gratis GameRanger-program.

"Yu-Gi-Online!": Den endelige udvikling

Yu-Gi-Oh! Online, udgivet til pc'en i 2005, overgik serien til det massivt multiplayer-format. Spillet starter dig med et kort på 40 til 60 kort, der får dig til at samle Duelpass-point. Du bruger point til at deltage i online kortkampe og opbygger brugerdefinerede dæk med dine bytte. To udvidelser - Duel Evolution og Duel Accelerator - tilføjede funktioner såsom evnen til at oprette brugerdefinerede spilleravatarer, en interaktiv hubverden, yderligere kort og tegn fra Yu-Gi-Oh! 5D'er serie.

Kan jeg lege?

Det Yu-Gi-Oh! Kraft af kaos spil blev oprindeligt frigivet til Windows XP-platformen, og er kompatible med XP, Windows 2000, ME og '98 operativsystemer. Selvom de går let på systemspecifikationer, der kun kræver en 450 til 650 MHz-processor og 128 MB RAM, er deres kompatibilitet hit-or-miss på Windows 7. Desværre kører disse spil slet ikke på Windows 8. Yu-Gi-Oh! Online kan heller ikke længere spilles, da Konami lukkede spillets servere i slutningen af ​​2012. Et lignende spil, Yu-Gi-Oh! Duel Arena, lanceret i 2014, men lukkede i marts 2015. Fra og med 2015 Konami's Yu-Gi-Oh! Duel Generation til iOS og Android tilbyder den tættest sammenlignelige spiloplevelse med disse titler.