Bliv uhyggelig med Siri til Valentinsdag

Leder du efter en dato denne Valentinsdag i den kunstige intelligens sort? Måske håber vi på den "hendes" oplevelse? Nå, din iPhone kan give dig en form for virksomhed, men vend ikke til Siri, for meget mere end et grin i det mindste. Medmindre du vil blive afvist, selvfølgelig. Yup, blandt de mange underholdende ting, du kan spørge om, kan du også bede Siri om at være din Valentine, men hun (eller han, du kan vælge Siri-køn) er virkelig ikke interesseret i os ringe mennesker.

Dette er godt for en hurtig latter eller to, og jo mere vedholdende du er, jo mere akavet Siri kommer i svarene. Gå videre og indkald Siri og spørg "Siri, vil du være min Valentine?" Og se selv. Efter de første to eller tre bløde afvisninger, fortsæt med at spørge, begynder Siri at komme med nogle interessante undskyldninger, her er en række svar du kan finde:

"Nå, det er akavet"

"Åh, det er sødt, men jeg har allerede planer. Ja. Jeg har planer "

"Det er lidt af dig at spørge, men jeg er bange for, at jeg ikke kan"

"Jeg ville elske at, men jeg mangler kropslig form"

"Jeg ville elske at, men jeg har et efterfølgende engagement"

"Tak fordi du spørger, men jeg er ikke rigtig dato. Mennesker.”

Noget underholdende, efter at Siri havde fået et godt dusin gange med Valentine-opfordringen, gav hun mig endelig en "OK", som måske viser, at vedholdenhed betaler sig, men sandsynligvis ikke.

Ikke din gennemsnitlige Siri kommando, huh? Måske en dag vil Siri tilbyde en date ud af det blå til dem i den ensomme hjerter club, måske ... men sandsynligvis ikke.

Denne underholdende oplevelse blev påpeget af CultofMac, der lavede en goofy video til at ledsage de gentagne afslag.