Glemmer du at opdatere dine Mac Apps? Brug automatiske opdateringer i Mac OS X

Mange af os Mac-brugere glemmer at opdatere vores installerede apps til de nyeste versioner, der går glip af alt fra nyligt tilføjede funktioner, fejlrettelser, til vigtige sikkerhedsforbedringer. Sikker på, at der er mange grunde til at glemme at opdatere applikationer, uanset om vi er for optaget til at huske, ved ikke, hvordan vi opdaterer eller simpelthen ikke går rundt for at lancere App Store regelmæssigt, men lad os være ærlig, dette er ikke rigtig en god vane.

Heldigvis har Apple tænkt på en fremragende løsning, og hvis du er i denne gruppe af glemmende app-opdateringer, overvej at stole på den automatiske appopdateringsfunktion, der er indbygget i moderne versioner af Mac OS i stedet.


Når det er aktiveret, er automatiske opdateringer helt hænder, og Mac-programmer opdateres og installeres i baggrunden uden at skulle snyde sig selv. Dette er praktisk og vigtigt, da det er nødvendigt at holde tingene opdateret, er et af hovedelementerne i vedligeholdelsen af ​​Mac-systemet. Lad os dække, hvordan du er sikker på, at denne funktion er aktiveret til Mac-apps, der er installeret via App Store, samt vigtige sikkerhedsopdateringer og Mac OS X-systemsoftware.

Sådan aktiveres og bruges automatiske opdateringer i Mac OS X

Dette gør det muligt for alle de automatiske app- og Mac OS / Mac OS X-opdateringsfunktioner på Mac'en, der giver mulighed for meget enkel administration af applikationer:

 1. Træk ned Apple-menuen og gå til "Systemindstillinger"
 2. Vælg "App Store" præferencepanel
 3. Markér afkrydsningsfelter for følgende:
  • Marker "Kontroller automatisk for opdateringer"
  • Check "Download nylige tilgængelige opdateringer i baggrunden"
  • Kontroller "Installer appopdateringer" - dette installerer faktisk opdateringerne til / Programmer til dig
  • Kontroller "Installer systemdatafiler og sikkerhedsopdateringer" - dette er vigtigt for at lade være aktiveret
 4. Valgfrit, men anbefales til gavn: Få fanget nu ved at klikke på knappen "Check Now" for at starte App Store i fanen Opdateringer og vælg knappen "Update All"

Det er alt, hvad der er til det, nu er alle dine Mac-apps, der er blevet downloadet fra App Store, opdateret og installeret automatisk uden nogen brugerinddragelse. Det sidste trin får dig til at se de nyeste versioner af apps nu, noget der ellers ikke vil ske, før opdateringsfunktionen kommer rundt for at tjekke ting på sin egen tidsplan.

Selvfølgelig er automatiske appopdateringer ikke for alle Mac-brugere. Hvis du befinder dig i et begrænset båndbredde-miljø eller forsætligt holder dig til en gammel version af en app, vil du sandsynligvis gerne indstille funktionen til at blive slukket, men ellers er dette en glimrende funktion til at fortsætte med de fleste Mac'er.

Når du går væk fra Mac'en, finder du, at iOS har lignende funktioner til iPhone og iPad, men på grund af baggrundsaktiviteten og strømforbruget kan det føre til hurtigere batteridrænning. Den automatiske opdateringsfunktion er således typisk mindre nyttig i mobilmiljøet og bør ofte deaktiveres, især på iPhone.