Sådan køber du en bærbar computer med dårlig kredit

Dårlig kredit vil skade din købekraft. Hvis du er på markedet for at købe en bærbar computer og ikke har kontanter, har du held. Flere muligheder er tilgængelige for bærbare kunder, der har dårlig kredit. Faktisk kan du købe en bærbar computer uden kreditkontrol, og du kan endda opnå fremragende finansieringsbetingelser. I nogle tilfælde kan du muligvis få en gratis bærbar computer, uanset hvor dårlig din kredit kan være.

Trin 1

Kontakt din arbejdsgiver for skjulte medarbejderfordele. Nogle arbejdsgivere tilbyder billige eller gratis bærbare eller stationære computere til ansatte. Selvom du ikke arbejder i en branche, der kræver, at du bruger en computer, giver medarbejderfordele ofte disse incitamenter.

Trin 2

Køb en bærbar computer via en computerklub. Søg på internettet efter computerklubber. Flere velrenommerede computerklubber finansierer bærbare computere og computere til dem med dårlig kredit. Mange computerklubber kontrollerer ikke din kredit, men kan kræve, at ansøgeren har et job eller en minimum månedlig indkomst. Få din lønseddel til hurtigere godkendelse. Sammenlign klubberne, og vælg den computerklub, der opfylder dine behov.

Trin 3

Forespørg om kreditmuligheder i butikken. Nogle butikker tilbyder kredit i butikkerne for dem, der ønsker at foretage køb. Disse butikker kan tilbyde ubehagelige finansieringsbetingelser eller en høj rente. Den udstedte kredit vil ikke være et internationalt accepteret kreditkort, men snarere en kredit for køb i detailbutikken. Store mærker, der tilbyder skræddersyet bærbar computer og computerbyggeri, tilbyder denne form for kredit. Godkendelsesgraden er højere for dem med dårlig kredit, men renten for denne kredit er usædvanligt højere.

Brug en notesbog til at sammenligne dine valg. Sørg for at skrive oplysningerne fra forskellige kilder ned, inden du forpligter dig til at købe en bærbar computer. Sammenlign finansieringsbetingelser og andre servicevilkår ved hjælp af dine noter og lommeregner. Lav det bedste valg, der passer til dine behov og evner til at købe den bærbare computer og forpligte sig til finansieringsbetingelserne eller andre købsvalg.