Sådan konverteres lyd til tekst på en computer

Konvertering af lyd til tekst på en computer er et nyttigt værktøj til professionelle applikationer såvel som lydbøger, hørehæmmede personer og transkribering af tekst til webstedsindhold. Der er adskillige softwarepakker til rådighed, der en gang trænet til brugerens tale kan konvertere lyd til tekst på computeren. De fleste softwarepakker kræver en dybtgående træningsperiode, hvor brugeren praktiserer stemmekommandoer, så talen let kan fortolkes og konverteres. Konvertering af lyd til tekst kan spare tid og penge for forretningsfolk, der transskriberer e-mails, notater og taler.

Konvertering af lyd til tekst

Trin 1

Sådan konverteres lyd til tekst på en computer

Køb en mikrofon af høj kvalitet for lydklarhed. Optagelse af kvalitetslyd er et nøgleelement for at sikre nøjagtighed med stemmegenkendelsessoftwaren. Nogle mikrofoner har støjreducerende funktioner, der hjælper med at blokere lyde, der kan forstyrre stemmeoptagelsen. At have nøjagtig stemmegenkendelse holder manuel redigering efter konverteringen til et minimum.

Trin 2

Sådan konverteres lyd til tekst på en computer

Find den rigtige software til dit lydkonverteringsprojekt. Der er flere softwarepakker tilgængelige på markedet, der konverterer lyd til tekst på en computer. En af de mest anvendte pakker er Dragon Naturally Speaking, som kræver, at brugeren træner stemmegenkendelsesprogrammet til deres egne stemmetoner.

Trin 3

Konvertering af lyd til tekst på en computer er et nyttigt værktøj til professionelle applikationer såvel som lydbøger, hørehæmmede personer og transkribering af tekst til webstedsindhold. Der er adskillige softwarepakker til rådighed, som en gang trænet til brugerens tale kan konvertere lyd til tekst på computeren. Mest ...

Få lyd, der skal bruges til konvertering. En lyd kan optages og derefter konverteres via den relevante software til brug i websider, e-mails og tekstbehandlingsprogrammer. Søgemaskiner bruger tekstkonverterede lydoptagelser til at placere et sted i dets søgeresultater.

Trin 4

Audio til tekst, tekstkonvertering, software til konvertering af tekst

Rediger tekstkonvertering manuelt for fejl i nøjagtighed. Selv ved at tage alle forholdsregler for at sikre nøjagtighed kan der være tidspunkter, hvor det er nødvendigt at gå til tekstdokumentet og foretage ændringer i eventuelle uoverensstemmelser.

Sådan konverteres lyd til tekst på en computer

Gem og udgiv dit konverterede tekstdokument. Applikationer til konvertering af lyd til tekst kan hjælpe med effektivitet og produktivitet på arbejdspladsen. Konverteringer kan bruges til kontormemoer, e-mails og breve eller dokumenter. Konvertering af lyd til tekst kan også hjælpe med multitasking, hvilket også øger produktiviteten.