Sådan ser du netværks-tv-shows gratis på Internettet

Savnede du dit yndlings-tv-show den anden aften? Da populariteten af ​​shows i fuld længde bliver tilgængelig på Internettet, behøver du ikke længere bekymre dig om at planlægge din tv-tidsplan. De fleste tv-netværk tilbyder nu deres shows gratis via Internettet. Slå dit yndlings-tv-show op, og følg de enkle trin nedenfor, så du kan fange det show, som du måske har gået glip af.

Sådan ser du netværks-tv-shows gratis på Internettet

Sørg for, at du har hurtig internetadgang. De fleste shows spiller med succes på en højhastigheds- eller bredbåndsinternetforbindelse.

Sådan ser du netværks-tv-shows gratis på Internettet

Find det tv-netværk, som dit show sendes på. Besøg netværkets hjemmeside og se efter kategorien videoer eller shows.

shows, yfavorite, vitinternet, look, savnet, helt sikkert, vil

Søg efter det valgte program på kanalens websted. De fleste af de populære shows, der sendes på netværket, vil sandsynligvis være tilgængelige via Internettet.

Sådan ser du netværks-tv-shows gratis på Internettet

Klik på vis, som du gerne vil se. Sørg for, at du har den rette software til at se tv-showet. De fleste kræver Windows Media Player, et flash-objekt, RealPlayer eller Quicktime. Download softwaren, hvis den ikke er tilgængelig på din computer.

Vent på sponsor reklamer mellem sektionerne i showet. De fleste internetudstillinger har stadig mindst en reklame, efter at en vis længde af tv-showet har spillet.

Tips

Nogle bærbare computere tilsluttes de nyere tv-skærme. Tilslut din bærbare computer, og hold en visningsfest med dine venner, hvis du alle gik glip af dit yndlingsprogram.