Sådan repareres og repareres genopladelige batterier

Mange apparater, værktøjer, legetøj og elektronik kører på batterier, hvilket gør dem mere bærbare end nogensinde. Genopladelige batterier er blevet en populær strømindstilling, da de holder længere og betragtes som "grønnere" end andre batterimuligheder. Men i sidste ende holder ikke selv genopladelige batterier op. Genopladelige batterier kan løses ved at zappe dem med en høj volt elektricitet, et koncept der ligner det at springe et bilbatteri.

Trin 1

Saml dine døde genopladelige batterier. Kontroller deres strømniveauer på en batteritester eller et digitalt multimeter for at sikre, at de er helt afladet.

Trin 2

Brug en 12-volts 5-amp AC / DC-oplader til at reparere genopladelige batterier. Brug de relevante sikkerhedsforanstaltninger (se Advarsler), og placer den sorte opladerklemme på den negative side af batteriet.

Trin 3

Tryk let på den positive ende af batteriet en eller to gange med den røde klemme på 12-volt-opladeren. Gnister kan skyde ud af enden af ​​batteriet.

Trin 4

Efter at have tappet på det genopladelige batteri, skal du placere begge klemmer på de passende positive og negative ender af batteriet og holde i maksimalt tre sekunder.

Test opladningen på det genopladelige batteri igen med en batteritester eller et digitalt multimeter. Gentag processen, indtil batteriet er fuldt opladet.