Sådan ændrer du et spilcenter brugernavn fra iPhone og iPad

Game Center er online spil grundlag for mange spil i iOS og OS X, som giver brugerne mulighed for at spille online, spore scoringer, spille mod venner, det er også generelt nødvendigt at bruge til næsten alle spil, der spilles på en iPhone eller iPad. Når du tilmeldte Game Center for første gang, valgte mange af os et kaldenavn eller brugernavn, der enten var vores rigtige navne, et online kaldenavn eller måske noget oddball kaldenavn, og tænker ikke rigtig meget på navngivningsvalget.

Det viser sig, at Game Center-kaldenavnet er helt offentligt, og det vises i spil og i leaderboards, så når du er klar over, at dine medspillere, venner, familie og kollegaer også kan se dette kaldenavn, kan du vælge "DrunkGuy69" eller " IHateMyBoss420 "var ikke det bedste valg af brugernavne trods alt. Men lad dig ikke glemme det, du kan skifte det ud med noget andet!

Alle brugere af iPad, iPhone og iPod touch kan nemt ændre det kaldenavn, der vises via Game Center, og processen håndteres direkte på deres iOS-enheder og kan gentages så mange gange som nødvendigt. Ja, det betyder, at hvis dit nye navn ikke er afgørende, kan du også fortsætte med at ændre det, indtil du er glad.

Ændring af spilcentrets profilnavne i iOS

  1. Åbn appen "Indstillinger" på iPhone eller iPad
  2. Gå til "Game Center" og rul ned og tryk derefter på dit nuværende brugernavn, der vises under 'GAME CENTER PROFILE'
  3. Log ind på Apple ID'et, der er forbundet med Game Center-kontoen (ja det er det samme som iTunes og App Store login)
  4. Tryk på dit nuværende kaldenavn for at bringe tastaturet, slet det eksisterende navn og indtast dit nye navn
  5. Vælg "Udført", når du er tilfreds med at indstille Game Center-navnet som dit nye kaldenavn
  6. Afslut fra Indstillinger

Ændringen er øjeblikkelig for uoprettede apps, men hvis du har et aktivt onlinespil åbent som Candy Crush eller Clash of Clans, og du bare skifter over til Indstillinger via multitasking, vil du nok gerne stoppe ud af det og genåbne appen igen for at være sikker på, at kaldenavnet skifter over. Dette tvinger i grunden det pågældende spil til at logge ind på Game Center-serverne, hvor ændringen vil blive vist.

Noget relateret, en valgfri indstilling til dem, der kan lide lidt mere privatliv, er at skifte indstillingen "Offentlig profil" til OFF, mens du er i samme profilmenu. Dette forhindrer bare, at profilen (og kaldenavnet) bliver synlig for alle, og i stedet kan kun de i din Spilcenter-venneliste se, hvilke spil du spiller og scorerne.