Acer Laptop starter ikke forbi titelskærmen

Når din computer ikke starter forbi titelskærmen eller opstartsskærmen, betyder det normalt, at du har softwareproblemer eller en virus. Næsten alle Acer-computere er forudinstalleret med et Windows-operativsystem, som giver dig mulighed for at foretage fejlfinding af operativsystemet, før de låses op under opstartsskærmen. Uanset om dit problem er hardware eller software-relateret, giver denne teknik dig adgang til dit skrivebord for at hente alle de emner, du ønsker fra din harddisk, før du geninstallerer dit operativsystem.

Trin 1

Klik på tænd / sluk-knappen. Inden for de første 10 sekunder skal der vises et BIOS-tastetryk. Tastetryk for at få adgang til BIOS er normalt "ESC" + "SHIFT" -tasterne. "F8" er også en mulighed for at komme til BIOS. Efter tastning af tastetryk vises BIOS-skærmen.

Trin 2

Naviger gennem BIOS-systemet, som er det første system, som din computer har adgang til. BIOS indeholder flere kommandoer og muligheder for at rulle igennem for at ændre forskellige måder at starte din computer på eller geninstallere hele systemet. Den indeholder opstartsindstillingerne på din computer.

Trin 3

Naviger til den ønskede mulighed med piletasterne, og vælg "Start i fejlsikret tilstand." Sikker tilstand er en handling, som din computer kan køre, hvor den ikke bruger fuld kapacitet af din computers hardware eller software, men giver dig mulighed for at navigere til din computers skrivebord og harddisk, uanset en eksisterende virus.

Genstart din computer i fejlsikret tilstand, og vent på, at den starter. Efter at have navigeret til dit skrivebord, skal du begynde at trække og slippe de oplysninger, du vil gemme, på en ekstern harddisk eller USB-tommelfinger, før virussen ødelægger filerne.