Mine Flash-spil indlæses ikke

Flash-spil er online-programmer, der kan afspilles i vinduet i en browser, såsom Internet Explorer eller Mozilla Firefox. Spillene kører på teknologi kaldet Adobe Flash, som gør det muligt at afspille grafik og video i en browser. Hvis din browser ikke spiller Flash-spil, skal du muligvis geninstallere eller opdatere dit Flash-plugin. Heldigvis er dette en simpel procedure.

Gå til webstedet i Ressourcer, og vælg dit operativsystem og din browser i rullemenuerne.

Klik på "Download nu", og vælg "Gem fil." Vent på, at filen er downloadet, og luk derefter din browser ved at vælge "Afslut" i menuen "Filer".

Dobbeltklik på den downloadede fil, og vælg "OK" for at opdatere eller geninstallere Flash på din computer.

Klik på "Afslut" for at afslutte installationen, og åbn derefter din browser igen. Naviger til dit Flash-spil, som nu skal åbnes korrekt. Hvis det ikke gør det, skal du kontakte administratoren af ​​webstedet, der er vært for spillet, da problemet kan være i den anden ende.

Tips

Annonceblokerende software såsom AdBlock Plus kan forstyrre Flash-spil, selvom du kører den nyeste version af Flash. Hvis du bruger en sådan software, skal du navigere til siden med dit Flash-spil og åbne menuen til din software. Vælg "Deaktiver blokering for denne side" eller "Aktivér elementer på denne side." Klik på "OK", og genindlæs siden.