Rengør iPad skærmen

IPad er smukt, ingen tvivl om det, men når du har håndteret det et stykke tid, kan du bemærke, at skærmen bliver snavset ret hurtigt. Det værste ved iPad er, at det viser fingeraftryk og smudder så let, det er på trods af at skærmen har en anti-oliecoating på den.

Rengøring af iPad-skærmen

Den rigtige måde at rengøre iPad displayet på er at bruge andet end en blød, fugtig klud:

  • Sluk for iPad og frakobl det fra tilbehør, kabler eller dokker
  • Brug en meget blød og lidt fugtig klud, tør forsigtigt iPad skærmen. Sørg for ikke at tillade fugt at komme ind i åbningerne på iPad
  • Gentag, indtil iPad-skærmen er ren igen

Kan jeg rengøre iPad-skærmen med Windex?

Nej, for Apple's kærlighed må du IKKE bruge Windex eller vinduesrensere! Dette omfatter gnidningsalkohol, neglelakfjerner og lignende. Kemikalierne i vinduesrensere og disse produkter kan beskadige det oleofobiske skærmbelægning og gøre iPad-skærmen mindre lydhør over for berøring over tid. Ikke værd, brug ikke kemiske rengøringsmidler!

Hvad kan forhindre iPad-skærmen i at vise fingeraftryk og blive beskidt?

Din bedste chance for at holde iPad skærmen ren er at bare tørre den ned ofte med en blød klud. Hvis du bliver irriteret med fingeraftryk, kan du dog bruge et skærmbeskytterprodukt som invisibleSHIELD som fordobler begge som en måde at beskytte skærmen mod ridser og reducerer også udseendet af fingeraftryk.

Der er også anti-glare iPad skærmbeskyttere til rådighed, hvis både blænding og fingeraftryk forstyrrer dig.