Sådan får du Yahoo-e-mail på celle-tekstbesked

Yahoo! Mail har evnen til at videresende meddelelser om nye meddelelser til din mobiltelefon via SMS-besked. Hver meddelelse inkluderer afsenderens adresse, emnelinjen til e-mailen og så meget af e-mailens brødtekst, som der kan passe i en enkelt tekstbesked. Denne funktion kaldes Yahoo! Mailadvarsler. Tilmeld dig Yahoo! Mailalarmer for at give dig selv besked om nye meddelelser, mens du er væk fra din computer.

Trin 1

Gå til login-siden for Yahoo! Mobil på Yahoo.com og log ind med din Yahoo! ID og adgangskode.

Trin 2

Brug rullemenuen til at indstille en grænse for, hvor mange alarmer Yahoo! Mail skal sende dig pr. Dag. Du kan også vælge ingen grænse, hvis det ønskes. Klik på "Fortsæt til trin 2."

Trin 3

Indtast dit fulde 10-cifrede mobiltelefonnummer, og vælg din trådløse operatør. Bemærk, at Yahoo! Mailalarmer er ikke tilgængelige for alle operatører. Hvis du ikke kan se din operatør på listen, skal du kontrollere igen i fremtiden for at se, om den er tilføjet. Klik på "Fortsæt til trin 3."

Tjek din telefon for en indgående tekstbesked. Denne meddelelse indeholder en bekræftelseskode. Gå tilbage til computeren, og indtast bekræftelseskoden, som den vises på din telefon. Klik på "Bekræft" for at begynde at modtage Yahoo! Mailadvarsler.