Sådan får du det til at se ud som om jeg slettede min Facebook

Facebook gør det meget let at skjule dit profilindhold, men folk vil stadig være i stand til at finde din profil og se dit profilbillede, medmindre du tager yderligere skridt. Begrænsning af, hvornår du vises i søgninger, forhindrer de fleste i at finde dig, selvom dit navn stadig vises ved siden af ​​kommentarer, du giver til venner. For at skjule dig helt for en bruger skal du blokere hende.

Trin 1

Skjul din profil i offentlige søgemaskiner, såsom Google, for at gøre det umuligt for nogen uden en Facebook-konto at finde din profil. Gå til linket "Konto" øverst til højre på enhver Facebook-skærm, og vælg "Privatlivsindstillinger" i den korte menu. Klik på "Rediger dine indstillinger" i afsnittet "Apps og websteder". Klik på ikonet "Rediger indstillinger" ud for "Offentlig søgning" og fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Aktivér offentlig søgning."

Trin 2

Stop folk fra at finde dig i søgninger på Facebook ved at ændre dine privatlivsindstillinger for søgning. Gå til menuen "Privatlivsindstillinger" og klik på linket "Vis indstillinger" i afsnittet "Opretter forbindelse til Facebook". Klik på det grå ikon i gruppen "Søg efter dig på Facebook", og vælg "Kun venner". Kun dine venner kan få adgang til din konto via Facebook-søgning, og for alle andre ser det ud som om du ikke har en profil.

Vises helt usynlig for en anden Facebook-bruger ved at blokere hende. Peg din browser til personens Facebook-profil, og klik på linket "Rapporter / bloker denne person" i venstre side af hendes profil, der er placeret under listen over hendes venner. Når du blokerer en bruger, bliver du helt skjult for hende på Facebook - hun kan ikke se din profil eller nogen af ​​de indlæg, du opretter på andre brugeres profiler, og du vises aldrig i en Facebook-søgning. En blokeret bruger kan muligvis stadig finde dig i en offentlig søgning, medmindre du deaktiverer offentlig søgning.