Prissammenligning for højhastighedsinternet

At vælge en højhastighedsinternetudbyder kan være en udfordrende opgave, især i betragtning af at der er flere muligheder i disse dage end nogensinde. Med højhastighedsinternet er forbindelsens pris og hastighed generelt relateret. Billigere muligheder vil generelt være langsommere. Forbrugerne skal være rede til at bruge mindst $ 30 til $ 40 pr. Måned eller mere, hvis de leder efter en mulighed med betydelig hastighed.

Fiberoptiske

En af de nyeste metoder til at oprette forbindelse til internettet via bredbånd er fiberoptiske linjer. Disse forbindelser tilbyder nogle af de højeste hastigheder og er i stand til at gøre det til relativt lave omkostninger. Verizon er et af de første virksomheder, der tilbyder dette inden for visse områder, kaldet FiOS. En 15 MBps plan tilbydes til $ 49,99 pr. Måned, mens to højere planer, 25 og 50 MBps, tilbydes til henholdsvis $ 64,99 og $ 139,95 månedligt.

DSL

DSL er tilgængelig via standardtelefonlinjer og har en gennemsnitshastighed på mellem 1 MBps og 7 MBps. For eksempel tilbyder Verizon (en af ​​de største udbydere) en grundlæggende 1 MBps plan for $ 19,99 pr. Måned, 3 MBps hastighed for $ 29,99 og op til 7 MBps for $ 39,99 om måneden.

WiMAX

En anden mulighed, der hurtigt vinder popularitet, er WiMAX, som leveres til hjem via trådløse signaler (ligesom et trådløst netværk). En af de største virksomheder i USA, der tilbyder denne type tjenester, er Clear. Virksomheden hævder i gennemsnit hastigheder på omkring 3 til 6 MBps, og service vil koste omkring $ 40 pr. Måned.

Kabel

En af de mest populære metoder til højhastighedsinternetadgang, kabelinternet, leveres gennem de koaksiale kabellinjer, der leverer tv-signaler til hjemmet. Hastighederne er gennemsnitlige lige fra så langsom som 1 MBps til så hurtigt som 50 MBps eller mere afhængigt af området. Comcast har for eksempel tre serviceniveauer: en økonomimulighed (1,5 MBps) til $ 38,95 pr. Måned; en standardindstilling (15 MBps) til $ 57,95; og en premium-mulighed (50 MBps) til $ 117,95 pr. måned.

Satellit

For dem, der muligvis ikke har adgang til højhastighedsinternet via de mest almindelige metoder, typisk i landdistrikter, er satellitinternet en anden mulighed. Signaler modtages via parabolantenne, selvom hastighederne er meget langsommere, fra 512 KBps til 1,5 MBps. Wildblue er en af ​​disse udbydere. Pakker varierer fra $ 49,95 til $ 79,95 månedligt afhængigt af den ønskede hastighed.