IOS 9.2 kører hurtigere på nogle iPhone-modeller med Speed ​​Boost & Mindre brugergrænseflade

For brugere, der har oplevet ydeevneforringelse efter opdatering af en iPhone eller iPad til iOS 9 fra iOS 8.4.1 eller ældre, kan du være glad for at opdage forbedret ydeevne på nogle enheder med iOS 9.2-opdateringen.

Den hastighedsforøgelse, der tilbydes med iOS 9.2, er særlig mærkbar med iPhone 6 Plus, som mange brugere opdagede havde betydelig lag- og interfacestamming efter opdatering til iOS 9 med selv de mest grundlæggende opgaver, som at bringe Spotlight-søgning eller åbne kameraet. Desuden synes brugergrænsefladens lagring og stamming at være blevet forbedret på den pågældende enhed også en smule, og mens det ikke føles så hurtigt som iOS 8 gjorde på den samme hardware, ser det ud til at give en mærkbar forbedring i forhold til nogen af de tidligere iOS 9.x udgivelser. Tilsyneladende har nogle andre modeller også fået en lille præstationsforøgelse fra enheden, men de kan ikke være så bemærkelsesværdige som det, der opleves på iPhone 6 Plus, men brugerne skal alligevel opdatere til den nyeste version og opdage, hvordan ydeevnen er på iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5, iPhone 4s, iPad Air af alle modeller og alle understøttede iPad Mini-enheder.

Fra personlig erfaring syntes opdateringen af ​​iOS 9.2 oprindeligt ikke at hjælpe hastigheden af ​​min egen frustrerende laggy iPhone 6 Plus med iOS 9.1, men efter en hård genstart af enheden timer senere var det pludselig meget hurtigere, og UI-lag og stamming var meget forbedret. Ikke mere halv to sekund for at hente tastaturet i Spotlight-søgning, ikke mere 10 sekunders forsinkelse for at åbne kameraet og begynde at bruge det, apps åbner hurtigere, multitaskings skærmen for at afslutte apps er hurtigere, enheden føles bare meget hurtigere, og det er bemærkelsesværdig. Sikker på, at dette er anekdotisk bevis, og det gælder for iPhone 6 Plus, men en hurtig søgning på Twitter, vores kommentarer og Apple Support Forums har vist, at mange andre brugere har oplevet lignende ydelsesforbedringer med iOS 9.2 efter en anden genstart på andre enheder også .

IOS 9.2 Speed ​​Boost Trick: Opdater, vent og genstart

Igen er dette for det meste relevant til iPhone 6 Plus, men det kan også gælde for andre enheder, så lad os vide i kommentarerne, hvad din oplevelse har været.

  1. Sikkerhedskopier iPhone først (dette holder dine ting, men giver dig også mulighed for at nedgradere tilbage til iOS 9.1, i et begrænset tidsrum alligevel, hvis du vil af en eller anden grund)
  2. Opdater iPhone eller iPad til iOS 9.2, og lad installationen fuldføre og vende tilbage til startskærmen
  3. Lad enheden sidde og ikke gøre noget i en time eller to, det anbefales, da der på opgaverne sker opgaver for at indeksere enheden. Nogle indledende opfattelser af reduceret hastighed på grund af iOS opdateringer er simpelthen vedligeholdelsesrutinerne i gang i baggrunden, så lad det fuldføre
  4. Når iPhone eller iPad er blevet opdateret og sat i et stykke tid, skal du genstarte en kraft ved at holde tænd / sluk-knappen og startknappen nede, lad enheden starte som normalt og nyde din (forhåbentlig) nyligt snappier iOS-oplevelse

Hvis du opdaterer til iOS 9.2, skal du vente et par timer, genstarte harddisken og stadig opleve svag ydeevne. Du kan måske prøve nogle af disse direkte forbedringsforslag til iOS 9-enheder, hvilket indebærer at deaktivere nogle funktioner for at lette softwarebelastningen på hardware en smule.

Mens udgivelsesnoterne i iOS 9.2 ikke nævner meget af alt om forbedringer af ydeevne, der er inkluderet i opdateringen, er det helt muligt, at nogle under hood-forbedringer blev foretaget. Uanset årsagen synes iOS 9.2 at køre hurtigere end iOS 9.1 eller iOS 9 gjorde på samme hardware, og en række videoer hjælper med at demonstrere dette:

Bemærk, at nogle af disse ydeevideoer blev lavet med tidligere beta-udgivelser, så de er mindre pålidelige, men den øverste video er en iPhone 6 Plus med iOS 9.2-final.

Hvad har du bemærket? Har du oplevet nogen ydeevneændringer med iOS 9.2? Måske hastighedsforbedringer med iOS 9.2? Lad os vide i kommentarerne. Og forhåbentlig har du ikke fundet, at iOS 9.2 fører til langsommere hardware, men hvis du har erfaring med at falde i ydeevne, så lad os vide det også i kommentarerne.