Sådan forhindres film i at blive pixeleret på Netflix Instant View

Ud over dvd'er via post tilbyder Netflix øjeblikkelig adgang til film via computer, tv, spilkonsoller, DVR'er og andre enheder, der er kompatible med internet. Kvaliteten af ​​den video, du vælger at se med det samme, påvirkes af dine netværksforhold. Selvom videoer afspilles glat næsten hele tiden, afhjælpes lejlighedsvis bortfald af videokvalitet, såsom pixelering, ved at sikre, at din opsætning og signalstyrke er op til pari.

Tjek din internethastighed. Netflix vælger videokvaliteten på din øjeblikkelige film baseret på din internethastighed. Hurtigere hastigheder sikrer en video af bedre kvalitet. Netflix anbefaler en forbindelseshastighed på mindst 3,0 Mbps til video i høj kvalitet og mindst 1,5 Mbps til uafbrudt grundlæggende kvalitetsvideo.

Begræns anden internetadgang, mens du ser din film. Streaming af medier, aktive downloads eller spil, der afspilles af computere på dit hjemmenetværk, påvirker internethastigheden og forårsager afbrydelser i din Netflix Instant View-film.

Placer din computer, spilkonsol eller tv tæt på din router for at sikre et stærkt signal, hvis du bruger en trådløs forbindelse til at hente din film.

Undgå at bruge trådløse telefoner og mikrobølgeovne under filmen, hvis de er i en position, der kan påvirke din signalstyrke. Netflix rådgiver kunder om, at disse varer har været kendt for at forårsage afbrydelse af trådløse signaler.

Tips

Når du har testet din internethastighed, skal du sikre dig, at det er den hastighed, du betaler for via din internetudbyder. Hvis ikke, skal du bede udbyderen om at rette problemet. Hvis du ikke kan løse problemer med din Netflix-filmkvalitet, skal du besøge Netflix 'kontaktside på netflix.com/ContactUs, klikke på linket "Problem med øjeblikkelig at se" og besvare spørgsmålene for at indsende en hjælpebillet.