Test for defekte RAM-moduler nemt med Rember til Mac OS X

Hvis du lige har fået en RAM-opgradering, og du vil teste hukommelsen, eller hvis du bare vil have en fantastisk gratis tilføjelse til en Mac-fejlfinding værktøjskasse, skal du downloade Rember nu.


Rember er en gratis og nem at bruge grafisk front-end til kommandolinjen MemTest-værktøj. Den kører hukommelsestests for at afgøre, om du har defekte RAM-moduler installeret i en Mac, som potentielt kan føre til nedbrud og generel systemnedbrydning.

Sådan bruger du Rember til at teste en Mac til installeret defekte eller problematiske hukommelsesmoduler (RAM). Dette er et godt værktøj til brug, når du har opgraderet eller ændret RAM i en Mac.

Brug af Rember til at teste Mac RAM

Som med memtest er det bedst at afslutte så mange åbne applikationer som muligt, så du har den maksimale mængde ledig hukommelse til rådighed, hvilket gør det muligt for flere RAM'er at blive testet for eventuelle potentielle problemer. Før noget andet skal du selvfølgelig downloade Rember app:

  • Download Rember gratis fra KelleyComputing.net her

Start appen og klik på "Test", og vent derefter. Forudsat at alt går godt, får du en "alle test bestået" besked, men hvis noget gik galt, finder du det også.

Hvad hvis testen ikke passer? Hvis du bruger tredjepartshukommelse, kan du som regel bare erstatte RAM-modulet og løse problemet. De fleste RAM'er er dækket af producentens garanti, og hvis det er Apple RAM, og din Mac stadig er under Apple Care-garanti, end Apple erstatter det for dig.

Rember anbefales stærkt og bør betragtes som en vigtig tilføjelse til din Utilities folder og fejlfinding armada.

Den anden fantastiske ting ved Rember er, at den virker i alle versioner af Mac OS X, fra Snow Leopard til Mavericks til El Capitan til Sierra, så uanset hvad der er på Mac, skal det fungere fint. Dette er en dejlig lille find fra Cnet, nyd!