Sådan minimeres (og maksimerer) e-mails i Mail App på iPhone

Hvis du bruger en god del tid på e-mail fra iPhone, har du næsten helt sikkert fundet en situation, hvor du skriver en email, men skal have data eller oplysninger fra en anden email i din Mail-indbakke. Det var en udfordring, men moderne versioner af Mail-appen i iOS understøtter en rigtig stor minimering af e-mail-funktionen, som, som det lyder, giver dig mulighed for at minimere en nuværende e-mail-sammensætning eller svar, vend tilbage til den primære postindbakke-skærm ( og få adgang til andre e-mails), og derefter kunne skifte tilbage og maksimere den nyligt minimerede email-besked.


E-mail minimering funktionen i Mail app virker meget godt, men det er ikke kendt, men det er et af de tricks, som du engang lærer, bruger du det hele tiden på iPhone.

Minimer og maksimér e-mails i Mail App til iOS

Dette går bedst igennem, så du kan forstå, hvordan mail minimerer arbejdet. Til dette formål skal du bare åbne Mail-appen og oprette en ny e-mail-meddelelse, og derefter gøre følgende:

  1. Tryk og hold den øverste del af den nye e-mail-meddelelse (eller e-mail-svar), hvor e-mail-emnet sidder, og træk det helt ned til bunden af ​​iPhone-skærmen, da du gør det, vil du bemærke, at e-mail-indbakken bliver synlig
  2. Denne email bliver nu minimeret, og du har fuld adgang til postindbakken, udbakken, sendt, udkast osv
  3. Når du ønsker at åbne og vende tilbage til den minimerede e-mail-meddelelse, skal du blot trykke på den minimerede emneoverskrift i bunden af ​​Mail-appen for at maksimere og genåbne e-mailen

Dette virker for nye e-mail-kompositioner, e-mail-svar og e-mail-videresendelse. Det er en rigtig god funktion, der er utroligt nyttigt at have på iPhone (ligesom minimering er meget nyttigt på skrivebordet).

Du kan endda få flere e-mails minimeret, og når du har fået adgang, har du en pæn lille flip-menu med email-svar og kompositioner for at se:

Bruges sammen med den lange tryk for at åbne e-mail-udkast i iOS Mail app, bliver du en mobil e-mail-maskine på ingen tid.

E-mail minimering funktionen kræver moderne versioner af iOS, hvis du ikke har denne funktionalitet tilgængelig på din iPhone Mail app, skal du sandsynligvis opdatere systemsoftwaren til en nyere version.

Hvis du kunne lide dette trick, gå ikke glip af disse 10 Mail-tip til iOS, som er sikker på at forbedre din iPhone-e-maildygtighed yderligere.