Redsn0w 0.9.7b2 Download tilgængelig

Opdatering 2: Redsn0w 0.9.7b4 download er nu tilgængelig og kræver ikke længere usbmux til jailbreak.

Opdatering: redsn0w 0.9.7b3 er blevet frigivet og giver yderligere stabilitet, det anbefales at bruge den nyeste betaversion.

Redsn0w 0.9.7b2 er netop blevet frigivet til det offentlige redsn0w untethered jailbreak iOS 4.2.1 beta testprogram. Den nyeste beta løser nogle betydelige problemer med den første beta, og iPhone Dev Team siger, at 0.9.7b2 skal løse alle de sammenbrud, der opstod fra den tidligere b1-udgivelse. Det er værd at nævne, at Bluetooth stadig er deaktiveret, og låsning er fortsat ikke understøttet. Dev-teamet foreslår også, at hvis testere havde problemer med at bruge usbmuxd med beta1, skulle de vente til softwaren er integreret direkte i en kommende udgivelse af redsn0w selv.

Download Redsn0w 0.9.7b2

0.9.7 beta udgivelser anbefales kun til testere, den kan downloades direkte:

  • Download nu (kun Mac OS X)

Som tidligere fungerer denne betaversion kun på Mac OS X med en iPhone 4, iPad og iPod touch 4G. Windows-brugere såvel som dem med anden iOS-hardware skal vente til en mere afsluttet offentliggørelse af det ubundne jailbreak.

IPhone Dev Team foreslår at prøve redsn0w 0.9.7b2 først efter en frisk genoprettelse for at begrænse variabler involveret i debugging. Når du kører appen, skal du vælge "Jailbreak Monte" for at afprøve den ubundne jailbreak-løsning.