Sådan vælger du en iPhone eller iPad i iTunes 12.4

Den nyeste version af iTunes har tilføjet sidebjælken igen og foretaget andre ændringer i brugergrænsefladen, der er designet til at gøre brug af appen lidt lettere at navigere. De fleste af ændringerne er velkomne til iTunes, men en af ​​de mere unødvendigt vanskelige opgaver forbliver ved at vælge en iOS-enhed i selve iTunes-appen.


Du skal blot vælge en iPhone eller iPad i iTunes, hvilket er nødvendigt, hvis du vil sikkerhedskopiere eller gendanne en enhed eller justere andre indstillinger, lidt uintelligent. Hvis du klikker på ikonerne på iPhone eller iOS-enhedens sidepanel, falder det ned i mediet til enhedens afspilningslister, men det vælger ikke selve enheden. Dette fører til en vis forvirring for dem, der ikke er dybt bekendt med iTunes på Mac OS X eller Windows, men ikke at være for stressede. Det er faktisk rigtig nemt at vælge en enhed i iTunes 12.4, hvis ikke lidt mærkeligt .

Sådan vælger du en iOS-enhed i iTunes 12.4

IGNORE menupunktet "Enheder", som viser din navngivne iPhone, iPad eller iPod touch. Ja, jeg ved, at det lyder underligt, men du skal helt ignorere enheden i sidebjælke sidebjælken, der tydeligt viser din enhed. Dette vil ikke give dig mulighed for at vælge din iOS-enhed i iTunes. Hvis du gør det, vises mediet til enheden.

I stedet skal du se efter det lille lille ikon, der ligner en iPhone ud for den lille dropdown-menu i iTunes-menuerne og faner-området. Klik på det lille lille ikon.

Den lille ikonknap afslører en rullemenu, som viser dine iOS-enheder - ja den samme iPhone, iPad, iPod touch, der vises i sidepanelet. Men forskellen er, her er hvor du rent faktisk kan vælge iOS-enhederne i iTunes.

Klik på enheden i denne rullemenode, du vil vælge i iTunes, og du vil være på det velkendte enhedssammenligningsskærmbillede, hvor du kan sikkerhedskopiere, gendanne, justere indstillinger og gøre hvad du ellers vil gøre med iPhone, iPad eller iPod touch. Succes!

Denne video går gennem processen, herunder at demonstrere, at når du klikker på sidebjælkeelementerne på dine enheder, vælger du ikke dem faktisk.

Dette er en nysgerrig brugerinteraktion, der har grundigt forvirret nogle få afslappede iTunes-brugere i min familie, så det er utvivlsomt også forvirrende for andre brugere.

Er det underligt? Ja. Er det en fejl? Nej det forekommer forsætligt. Skal det ændres? Ja, formentlig, så længe iTunes-brugere kan huske det, er det, hvordan iTunes plejede at arbejde, hvor du kunne vælge en iOS-enhed ved at klikke på den i sidepanelet. Forhåbentlig vil en sådan funktion vende tilbage igen og forbedre brugeroplevelsen lidt. Og hvis du ikke kan se problemet her, så prøv at beskrive det lille ikonlokal for at vælge enheden til et mindre teknisk familiemedlem på telefonen, du forstår ("nej, klik ikke på din iPhone i sidepanelet! Ja Jeg ved, du vil vælge iPhone, men klik ikke på den ene. Nej i stedet skal du klikke på den lille knap, der ligner et lodret rektangel! Nej det er ikke i en dropdown menu. Nej det er der heller ikke nej nej, klik på Tilbage, det er ikke i butikken. Den lille knap, det ligner en lille iPhone, det er virkelig lille! Ok, det har vi ikke noget imod, hvad sker der med skærmdeling, og jeg viser dig. ikke indlysende! Du er velkommen, har en god dag! ").