Find iPhone Ringetoner & Teksttoner Gemt Lokalt Hurtigt

iPhone-ringetoner og teksttoner - begge er .m4r-filer - gemt på samme sted i filsystemet, uanset om de blev lavet med iTunes, købt fra iTunes Store, konverteret fra et andet format med QuickTime, oprettet fra Garageband, eller om du downloadede dem fra andre steder.

Du kan hurtigt finde ringetone- og teksttonefiler lokalt på en computer, uanset om det er en Mac eller Windows-pc, så længe du har synkroniseret iPhone til den til iTunes før. Vi viser dig, hvor du skal se for at finde filerne, og hvordan du får adgang til dem.

Hvor ringetoner og tekststoner gemmes lokalt i Mac OS X og Windows

Ringetone-lagringsmappen i Mac OS X er placeret på følgende måde:

~/Music/iTunes/iTunes Media/Tones/

I Windows gemmes de i følgende mappe:

\My Music\iTunes Media\Tones\

Husk, at den nøjagtige placering varierer lidt afhængigt af hvilken version af Windows du bruger.

Adgang til ringetone- og teksttonemappen

Der er to måder at hurtigt komme til på Mac'en (iTunes-metoden fungerer også i Windows):

  • Finder: Den uendeligt nyttige Go To Folder-funktion virker ved at trykke på Command + Shift + G og indtaste "~ / Music / iTunes / iTunes Media / Tones /" som stien
  • iTunes: Gå til toner-mappen og højreklik på enhver ringetone, der vælger "Vis i Finder"

ITunes-tilgangen kan være bedre for mange brugere, fordi det ikke involverer filsystemet så meget.

Når du er i denne mappe, kan m4r-filer kopieres, sikkerhedskopieres, redigeres, deles med venner eller hvad som helst andet. Fra OS X 10.8 og fremover kan du højreklikke på en af ​​m4r-filerne i den pågældende mappe og bruge AirDrop eller iMessage til straks at sende den til en anden, selvom de skal downloade og synkronisere ringetonen manuelt, fordi de sender filen direkte til en iPhone tillader ikke, at den importeres.

Husk, at ringetoner, du har købt fra iTunes, vil have en anden licensordning, der er forbundet med dem, end ringetoner, du har lavet dig selv af lydeffekter og lydklip eller gravet dem ud af den gigantiske hemmelige samling fra GarageBand, det er dit ansvar at vide, hvad Du kan og kan ikke gøre med disse filer, men det er et sikkert spil, at hvis du betaler for dem, er licensaftalen sådan, at den forhindrer deling.

Endelig, hvis du ikke ser en ringetone i den mappe, men en er helt sikkert på din iPhone, skal du synkronisere enheden med iTunes på den computer for at kopiere den.