Sådan ser du tv uden kabel, satellit eller antenne

Elementer, du har brug for

  • Computer med outputport

  • Korrekt kabelstik til computer og tv

Fra og med 2011 ser de fleste tv-shows via en tjenesteudbyder. Tjenesteudbyderne udstyre kunderne med en kabelledning, parabol eller antenne og sender showsne ind i deres hjem. Kunder ser showsne, mens de sendes, og kan undertiden programmere deres tv til automatisk at optage og gemme shows, der kan ses senere. Kanaltilgængelighed og kvalitet varierer med hver plan. Omkostningerne varierer tilsvarende, men kan være over $ 100 pr. Måned. For folk, der ønsker at spare penge og se fjernsyn uden kabel, satellit og antenne, er internettet et godt alternativ.

Find din computers outputport, og sammenlign dette med dit tv's inputport. Ifølge Microsoft har de fleste computere, der er tilgængelige fra 2011, en af ​​6 typer outputporte. For at forbinde din computer til dit fjernsyn skal computerens outputport og tv'ets inputport være kompatible. Men hvis de ikke er kompatible, er det normalt muligt at installere et nyt grafikkort på din computer, der har den korrekte forbindelse.

Tilslut din computer og fjernsynet med den rigtige kabeltype. Microsoft leverer et online diagram, der forklarer, hvilken type du har brug for. Afhængigt af forbindelsestypen kan du muligvis straks se din computerskærm via din tv-skærm. Andre gange skal du ændre tv'ets inputindstillinger. Dette opnås let ved hjælp af fjernsynets fjernbetjening ved at trykke på "input" -knappen. Hit input, og se på de mærkede billeder, der vises på din skærm. Brug piletasterne på fjernbetjeningen til at rulle til billedet mærket HDMI 1. Tryk på enter-knappen på din fjernbetjening, og alt, hvad du kan se på din computer, vil være synligt på dit fjernsyn. Afhængigt af din computers lydenhed kan du muligvis også høre alt gennem fjernsynet. Hvis ikke, kan du slutte eksterne højttalere til din computer for at afhjælpe dette problem. Du kan også prøve at forbinde din computer til et stereoanlæg i hjemmet eller tilslutte et lydkabel til både dit computers lydkort og dit fjernsyn.

Vælg et websted, hvor du kan se tv-udsendelser. Mange shows finder vej til YouTube. Andre er tilgængelige på netværkswebsteder som PBS Kids Go !. Endelig gør onlinetjenester som Hulu det muligt for folk at se deres yndlingsepisoder af de mest populære tv-shows. Showene er typisk tilgængelige for visning gratis efter deres luftdato. Hvis du vil se shows live eller mens de udsendes, er betalte tjenester tilgængelige.

Tips

Visninger, der sendes på specialnetværk som Showtime, er muligvis ikke tilgængelige online. Du kan dog få din løsning ved at købe dvd'er til at se på din hjemmefjernsynsskærm.