Sådan oprettes en Logitech-controller

Spil på en computer udføres typisk ved hjælp af en mus og tastaturopsætning. Nyere teknologier giver dog brugerne mulighed for at spille spil på deres computere med perifert udstyr såsom USB-controllere. Logitech er en af ​​de største perifere distributører af computere. Logitech-controllere er designet til at arbejde med Windows 7. Logitech-controllere er plug-and-play; installationen indebærer blot at tilslutte USB-controlleren til en USB-stikkontakt og følge installationsvejledningen.

Trin 1

Sæt din Logitech-controllers USB i en af ​​USB-porte på din computer. Vent, indtil vinduet "Opsætning" vises, og tryk på "Installer". Nogle Logitech-controllermodeller udfører automatisk deres installation, når de er tilsluttet.

Trin 2

Åbn det spil, du ønsker at spille, der har spil-pad-understøttelse. Naviger til spillets menu "Option", og vælg "Controller Configuration."

Tilpas controllerindstillingerne efter eget valg. Hvis din controller har en "Axis" -knap, kan du kortlægge kontrolelementerne til kontrolpindene uafhængigt af d-pad (retningsbestemt pad). Klik på "Anvend" eller "Gem" for at sætte dine indstillingsændringer i kraft.