Sådan bruges din iPhone på en Xbox 360

Apple iPhone bruger AAC-formatet (Advanced Audio Coding) til at gemme musikfiler. Du kan slutte iPhone til din Xbox 360 via en USB-forbindelse. IPhone registreres automatisk, men du skal downloade en valgfri medieopdatering fra Microsofts Xbox Live-servere for at lytte til AAC-musikfiler på din Xbox 360. Opdateringen er gratis og skal kun installeres på din konsol en gang.

Tænd din Xbox 360, og log ind på din Xbox Live-profil ved at trykke på den midterste "X" -knap og vælge "Log ind på profil." Tryk på "A" efter at have valgt din profil for at logge på. Flyt den venstre analoge pind op, vælg fanen "Game Marketplace", tryk derefter på "A" -knappen, og vælg bogstavet "O" fra den alfabetiske liste. Vælg "Valgfri medieopdatering", og tryk derefter på "A" for at bekræfte din download. Sluk ikke konsollen, mens opdateringen anvendes på din Xbox 360.

Genstart Xbox 360, og log ind på din Xbox Live-profil igen. Tilslut USB-kablet fra din iPhone til din Xbox 360's USB-port. Brug den venstre analoge pind til at vælge "Musik" og tryk på "A" -knappen.

Vælg "Portable Device" og en liste over AAC-lydfiler, der kan afspilles, vises. Vælg den sang, du vil høre, og tryk derefter på "A" for at begynde at afspille sporet.

Tips

Den valgfri medieopdatering skal kun installeres en gang pr. Xbox 360-brugerprofil.