Sådan opretter du forbindelse til en Jabra BT135

Jabra BT135 Bluetooth-headsettet opretter forbindelse trådløst til din Bluetooth-aktiverede mobiltelefon for håndfri betjening. Inden du kan bruge headsettet med din telefon, skal du oprette en forbindelse mellem de to enheder. Når du har parret Jabra BT135 med din telefon, kan du tale i telefonen, foretage telefonopkald via stemmeopkald, besvare indgående opkald og afslutte eksisterende opkald uden at holde håndsættet.

Trin 1

Oplad Jabra BT135 i mindst 2 timer inden du slutter den til din telefon. For at oplade headsettet skal du slutte den lille ende af opladeren til opladningsstikket øverst på headsettet og slutte den modsatte ende til en stikkontakt. Indikatorlampen lyser under opladning og slukkes, når batteriet er fuldt opladet.

Trin 2

Hvis headsettet er tændt, skal du slukke for det ved at trykke på "Besvar / Afslut" -knappen på forsiden af ​​headsettet, indtil indikatorlampen slukkes.

Trin 3

Tryk på og hold knappen "Besvar / afslut" nede, indtil indikatoren lyser konstant blåt. Hvis indikatorlampen blinker, er headsettet i standby og ikke klar til at parres med telefonen.

Trin 4

Indstil din telefon, så den søger efter Bluetooth-enheder. Søgning efter Bluetooth-enheder er forskellig for hver telefon, men kræver normalt at åbne telefonens "Indstillinger" og "Bluetooth" -menuer og vælge "Søg efter tilgængelige enheder" eller lignende. En liste over tilgængelige enheder vises på skærmen, når søgningen er afsluttet.

Vælg "Jabra BT135" fra listen, og indtast "0000" for adgangsnøglen, når du bliver bedt om det.