Safari 8.0.1, 7.1.1, og 6.2.1 Udgivet til Mac OS X

Apple har udgivet en række små opdateringer til Safari-browseren til brugere af OS X Yosemite, OS X Mavericks og tidligere versioner af OS X inklusive Mountain Lion. Indholdet af opdateringerne varierer per udgivelse, men indeholder fejlrettelser og opløsninger til nogle problemer, som brugerne oplever med specifikke versioner af Mac-browseren og autofyldningsfunktionen.

Opdateringerne er versioned som Safari 8.0.1 til OS X 10.10, Safari 7.1.1 til OS X 10.9.5 og Safari 6.2.1 til OS X 10.8.5.

Alle Mac-brugere, der bruger Safari-browseren, bør opdatere til den nyeste version, der er tilgængelig for dem via Mac App Store, tilgængelig via Apple-menuen. Opdateringerne er små i størrelse og vejer omkring 65 MB, og en genstart er ikke nødvendig for at fuldføre installationen.

For OS X Yosemite-brugere løser Safari 8.0.1 et iCloud Drive-synkroniseringsproblem, en løsning til et autofyldt iCloud-nøgleringsproblem, forbedringer af grafikpræstationen med retina-displays og en funktion, der gør det muligt at importere brugere navne og adgangskodeoplysninger fra Firefox websiden browser.

For OS X Maverick og tidligere OS X-brugere indeholder Safari 7.1.1 "forbedringer af brugervenlighed, stabilitet og sikkerhed. Denne opdatering ... løser et problem, der kan forhindre, at en gemt adgangskode bliver autofyldt, efter at to enheder er føjet til iCloud-nøglering. "

App Store i tidligere versioner af OS X vil også vise OS X Yosemite opdateringen som tilgængelig for kompatible Mac'er, men det er ikke nødvendigt at installere Yosemite for at få Safari opdateringen. For brugere, der ikke er klar til at installere OS X 10.10, kan du gemme Yosemite-opdateringen, eller du kan simpelthen ignorere den og opdatere Safari manuelt.

Opdatering: Safari-opdateringerne blev fjernet fra App Store af ukendt årsag, nogle brugere kunne installere dem, mens de var tilgængelige, mens brugere, der tjekker nu, ikke finder dem.