Sådan fjernes Facebook på en Android

Der er to måder at få adgang til Facebook fra din Android-baserede mobiltelefon eller tablet. Du kan starte en browser og navigere til Facebook-mobilwebstedet, eller du kan bruge en Facebook-app til Android. Hvis du ikke vil have Facebook-appen på din telefon eller tablet, kan du normalt fjerne den via dine enhedsindstillinger eller gennem Google Play-butikken. Hvis Facebook var forudinstalleret på din Android-enhed, kan du muligvis ikke fjerne det, men du kan muligvis skjule appen.

Fjern Facebook ved hjælp af din Android-enhed

Tryk på ikonet "Indstillinger" på din telefon eller tablet, og vælg "Apps" eller "Application Manager" afhængigt af den version af Android, du kører. Find Facebook-appen, og tryk på den. Tryk derefter på "Afinstaller".

Fjern Facebook ved hjælp af Google Play Butik

Tryk på appen Google Play butik på din telefon eller tablet, eller naviger til Play butik ved hjælp af en browser på en computer. Log ind på Play-butikken, hvis du ikke automatisk er logget ind. Tryk på menuikonet, og vælg "Mine apps". Find Facebook-appen, tryk på "Installeret" og vælg "Afinstaller" for at fjerne appen.

Skjul Facebook, hvis du ikke kan fjerne det

Fordi Facebook er så populært, inkluderer nogle enhedsproducenter og mobiltelefonoperatører Facebook-appen som en del af deres installation på din enhed. Hvis appen allerede var installeret, da du købte din Android-enhed, kan du muligvis ikke fjerne den, men du kan muligvis skjule den. Når du har valgt "Apps" eller "Application Manager", skal du trykke på menuknappen. Hvis du har menupunktet "Skjul applikationer", skal du vælge det og derefter vælge Facebook-appen for at skjule det fra skærmen til valg af apps.