Sådan zip-musikfiler

Zipping af musikfiler komprimerer dataene, hvilket gør filerne nemmere at gemme og sende til andre. Processen med at zippe musikfiler kræver oprettelse af en mappe, flytning af de musikfiler, du ønsker at komprimere til denne mappe, og til sidst zip-mappen, der oprettes en enkelt mindre fil. Nogle filkomprimeringsprogrammer giver dig mulighed for at oprette zip-mapper fra starten, mens andre kræver, at du manuelt zip-mappen, når du har indsat musikken. På trods af disse forskelle er trinnene til lynlåsning af musikfiler ens på tværs af forskellige komprimeringsprogrammer.

Trin 1

Højreklik på et tomt sted på skrivebordet.

Trin 2

Opret en ny mappe ved at højreklikke på skrivebordet og vælge "Ny" og derefter "Mappe" i den resulterende pop op-menu. Nogle computere har en fane, der giver dig mulighed for at oprette en ny zip-mappe. Hvis din computer giver dig mulighed for at gøre dette, skal du gøre det - det sparer dig tid senere.

Trin 3

Kopier de musikfiler, du vil komprimere til denne nye mappe, ved at vælge dem og trække dem til mappen.

Zip mappen (hvis den ikke allerede er zip, som nævnt i trin 2) ved at højreklikke på mappen og vælge "Send til". Dette åbner en menu, der giver dig mulighed for at føje mappen til en komprimeret eller zip-mappe.