Download MacOS Mojave Beta 1 Nu

Apple har afsløret macOS Mojave på den årlige WWDC 2018-konference, og som sædvanlig får udviklerens publikum første adgang til beta system software.


Enhver Mac-bruger, der er indskrevet i udvikleren beta-testprogrammet, kan nu få adgang til og downloade macOS Mojave developer beta 1. Du skal bruge en af ​​Mac'erne, der er kompatible med macOS Mojave, for at kunne installere systemsoftwaren.

Nuværende Mac-udviklere kan downloade MacOS Mojave beta-installationsprogrammet fra Apple Developer Center. Når det er installeret, vil opdateringer til macOS Mojave beta ankomme fra Mac App Store som normalt.

  1. Gå til developer.apple.com downloads side og log ind på din Apple Developer konto, hvis du ikke allerede har gjort det
  2. Fra Mac-sektionen på websiden skal du downloade MacOS Mojave beta-adgangsværktøjet
  3. Find "MacOS 10.14 Beta", der kan downloades fra Mac App Store

Det er muligt, at alle, der har adgang til MacOS Mojave beta-installationsprogrammet, vil være i stand til at installere softwaren på deres computer, men det er generelt en dårlig ide, da udgivelsen er beregnet til udviklere, som tester deres applikationer for kompatibilitet med beta-versionerne af operativ system.

Tidlig beta system software er notorisk upålidelig, og derfor anbefales det ikke for de fleste brugere at installere Mojave-udvikleren beta på deres Macs, og bestemt ikke at installere på en primær arbejdsstation eller produktionsmaskine.

Sikkerhedskopier altid en Mac, før du installerer systemopdatering, og især når du kører beta system software.

En offentlig beta af macOS Mojave vil sandsynligvis også debutere i de kommende måneder. Hvis du er en mere afslappet bruger, og du er interesseret i at teste MacOS Mojave, ville det være bedre at vente på, at den offentlige betaversion kommer frem, da den sandsynligvis vil være mere stabil end den oprindelige tidlige udvikler beta-builds.

Udviklere har også adgang til iOS 12 beta 1 sammen med de første betas af watchOS 5 og tvOS 12.

MacOS Mojave indeholder en række nye funktioner, sammen med en Dark Mode-grænseflade, og er planlagt til at blive frigivet i efteråret.