Kopier Nøglering Logins & Passwords fra en Mac til en anden

De fleste Mac-brugere serveres bedst ved at bruge det nemme Migration Assistant-værktøj til at kopiere alle filer, mapper, præferencer og login-data fra en computer til en anden. Dette er ikke altid en mulighed, måske fordi en harddisk fejler, eller måske foretrækker du kun at manuelt migrere kun meget specifikke data fra en gammel Mac til en ny. Målrettet mod avancerede brugere, vil denne artikel fokusere på at overføre alle adgangskoder og loginoplysninger, du har gemt på en Mac til en anden Mac, og overfører effektivt alle vigtige logindata, der håndteres af nøglering.

Sådan overfører du nøglering data mellem Macs

  1. Fra Mac OS X Finder, der indeholder den originale nøglering, skal du trykke på Kommando + Skift + G for at hente Gå til mappe og indtaste følgende vej:
  2. ~/Library/Keychains/

  3. Kopier ser "login.keychain" -filen til den nye Mac, gør dette med AirDrop, Ethernet, USB osv
  4. På den nye Mac, tryk Kommando + mellemrumstasten for at åbne Spotlight og skriv "Nøgleringstilgang", og tryk derefter på retur, dette lancerer programmet Nøgleringsadministrator
  5. Træk menuen "Fil" og vælg "Tilføj nøglering" og bliv til den nøglering fil du kopierede til den nye Mac, vælg Tilføj for at importere de gemte nøglering data til den nye Mac

Med de importerede nøglering-data importeres alle de gemte logins og adgangskoder fra den gamle Mac til den nye Mac og er klar til brug. Du kan teste det ved at gå til en webside eller en app, hvor adgangskode data typisk gemmes og verificere, at den automatisk indtastes.

Hvis du har problemer med OS X ikke husker adgangskoder, efter at du har importeret det gamle nøglering, skal du bruge funktionen Reparation i nøgleringstilgang for at få alt tilbage til det normale.

Hvis du udfører nøglering af nøglering fra en Mac, der ikke kan startes, finder du filen direkte ved at navigere til:

/users/USERNAME/Library/Keychains/

Ændrer USERNAME til brugernavnet på den person, der ejer nøgleringslisten.

Endelig, hvis du brugte eksterne medier som et USB-drev til at overføre nøglering-filen, vil du sandsynligvis gerne manuelt slette det, da det aldrig er en god idé at have loginoplysninger flydende rundt.