Sådan blokeres et mobiltelefonopkald på en Net 10-telefon

Net 10-telefoner er forudbetalte mobiltelefoner. Uden regninger, ingen kontrakter og ingen overskridelser er Net 10-telefoner en fantastisk måde at have en mobiltelefon på uden at skulle bekymre sig om at underskrive en kontrakt. Desværre er telemarketers begyndt at ringe og endda sende tekst til folk på deres mobiltelefoner. Men du kan blokere en telefonsælgers eller en anden persons opkald.

Trin 1

Ring til Net 10 og bed dem om at blokere for et bestemt nummer fra at ringe til din telefon. Du bliver nødt til at give Net 10-repræsentanten dit Net 10-telefonnummer og dit Net 10-telefonnummer.

Trin 2

Sørg for, at dit mobiltelefonnummer er unoteret. Dette vil gøre det sværere for telemarkedsførere at finde dit nummer og ringe til dig.

Trin 3

Tilmeld din Net 10-telefon til National Do Not Call Registry. Administreret af U.S. Federal Trade Commission beskytter listen over ikke ringe dig mod chikane via telemarkedsfører. Hvis en telemarketer ringer til dig, efter at dit nummer er på listen, kan du rapportere ham på registreringsdatabasen.

Trin 4

Køb en opkaldsblokerende enhed. Denne enhed giver dig mulighed for permanent at blokere numre. Det giver dig også mulighed for at kontrollere, hvem der ringer til dig.

Tilmeld dig en omvendt detektivtjeneste, hvis du ønsker at blokere et unoteret telefonnummer. Denne tjeneste giver dig mulighed for at se, hvem der ringer, og hvor nummeret ringer fra.