SIM-kloningsværktøjer

SIM-kort giver adgang til mobiltelefoner på GSM-netværket og gemmer vigtige oplysninger om telefonen, brugerkontoen og kontakterne. Et SIM-kort, der er beskadiget, mistet eller stjålet, kan betyde mistede kontakter, mistet tid og i erhvervslivet mistet fortjeneste. Heldigvis er der flere SIM-kloningsværktøjer, der laver en kopi af et SIM-kort til brug som erstatning.

Datopal 12 i et SIM-kortkloner

Denne SIM-kortkloner er en vedhæftet fil, der tilsluttes USB-porten på enhver pc. Den har en dataport, der er designet til at passe i flere forskellige SIM-kortstørrelser, og den understøtter SIM-kort med 32k til 64k GSM SIM V1-formatering. Datopal-enheden læser flere typer SIM-kort, men skriver til et specielt SIM-kort, der kan indeholde oplysningerne om op til 12 forskellige SIM-kort på sin enkelt chip. Dataene kan derefter vælges og bruges i enhver GSM-telefon. Selvom Super SIM-kortet kan bruges på det samme netværk som et SIM-kort, der er udstedt af en tjenesteudbyder, kan brug af det samme nummer på to telefoner på samme tid forårsage problemer med nummeret, indtil og med at blive låst ude af telefonnummeret af telefonens tjenesteudbyder.

Multi Slots USB 2.0 SIM-kort SD MMC-kortlæserforfatter

Som navnet antyder, har denne SIM-kortkloner flere slots, hvilket giver mulighed for samtidig kloning og overførsel af SIM-oplysninger fra et kort til et andet. Denne kloner opretter forbindelse til computeren ved hjælp af en USB 2.0-indgang. Den har 480 Mbps overførselshastigheder og leveres med en software-cd med trinvise instruktioner om, hvordan man kloner, sikkerhedskopierer og overfører SIM-kortoplysninger såsom telefonbøger, netværksadgangskoder og anden vigtig SIM-information. De dobbelte slots på denne SIM-kloner passer til fire forskellige typer SIM-kortkonfigurationer.

Backup af Techie Warehouse SIM-kort

SIM-kortlæseren, skribenten, kloneren og backup-enheden, der tilbydes af Techie Warehouse.com, er en alt-i-et-SIM-kortkloner, der fungerer uafhængigt af computeren. Denne backupenhed kræver ingen softwareinstallation og er lille nok til at passe i lommen. Hukommelsen i enheden kan gemme op til 500 SIM-kort, som derefter kan transskriberes til et nyt SIM-kort i tilfælde af ulykke eller tyveri. Enheden, der er kompatibel med alle typer SIM-kort, har en statusvisning og et kontrolpanel med fire knapper.