Sådan gendannes fotos fra Shutterfly Studio

Shutterfly Studio er en desktop applikation, der bruges til at organisere og udføre enkle fotoredigeringsopgaver. Den blev leveret gratis fra Shutterfly.com og understøttes ikke længere. Hvis du har fotos i denne software og vil overføre dem til et andet program eller lave kopier af dem, kan du kopiere dem fra din harddisk. Eller hvis du brugte softwaren til at uploade dem til Shutterfly.com, har du også et par andre muligheder.

Kopier fotos fra Shutterfly Studio

Trin 1

Åbn mappen, der indeholder Shutterfly Studio på din harddisk. Dette er sandsynligvis i mappen "Program Files".

Trin 2

Åbn mappen inde i Shutterfly Studio-mappen kaldet "Photo Originals."

Trin 3

Træk fotos i mappen "Fotooriginaler" til den ønskede placering. Dette kan være en anden mappe på din harddisk, i hvilket tilfælde din computer sandsynligvis vil flytte filerne. Det kan også være på et andet drev, memory stick eller en CD eller DVD, i hvilket tilfælde computeren sandsynligvis laver en kopi og efterlader originalerne i mappen.

Importer indholdet af "Photo Originals" -mappen til en anden softwareapplikation til fotoredigering og organisering. Dette er en anden måde at udføre den samme opgave i stedet for at trække og slippe som i det foregående trin.

Gendan fotos fra Shutterfly-webstedet

Trin 1

Log ind på Shutterfly.com, og opret et Share-websted. Klik på fanen "Del" øverst på siden. Klik på knappen "Opret et websted" og følg vejledningen på skærmen.

Trin 2

Føj de album, der indeholder de billeder, du vil downloade, til dit deleside. Hvis du vil holde dine billeder private, skal du klikke på "Tilpas" øverst på dit websted og vælge "Rediger tilladelser til websteder" i rullemenuen, der vises. Du kan indstille en adgangskode til dit websted og begrænse, hvem der kan se det.

Besøg det websted, du lige har oprettet. Klik på et af billederne, og gør det stort. Klik derefter på "Download dette foto" til højre. Du kan downloade et .jpg-format af billedet, der er 1600 x 1200 pixels. Hvis du vil have et fotografi af bedre kvalitet, eller hvis du vil downloade et stort antal fotos og ikke vil gemme hver enkelt, kan du bestille en arkiv-DVD.

Bestil en arkiv-DVD

Trin 1

Log ind på Shutterfly.com. Klik på fanen "Gem" øverst på siden.

Trin 2

Rul ned til afsnittet "Flere produkter" og klik på "DVD'er".

Trin 3

Klik på knappen ved siden af ​​"Arkiver DVD" for at starte bestillingsprocessen. Giv DVD'en en titel, og vælg det eller de album, du vil medtage.

Trin 4

Vælg en modtager fra din kontaktliste (sandsynligvis dig selv, medmindre du bestiller en DVD, der skal sendes til en anden), og vælg "Checkout" for at gennemføre din ordre ved at følge anvisningerne, indtil transaktionen er gennemført. Der er et mindre gebyr for hver DVD og muligvis et ekstra gebyr afhængigt af antallet af fotos, du inkluderer. Hver DVD kan rumme op til 5.000 billeder.

Modtag din DVD, når den leveres af rederiet. Du vil være i stand til at se billederne på din computer eller DVD-afspiller og kopiere dem til din harddisk, hvis det ønskes. De har samme opløsning, som du uploadede til Shutterfly.com.